lørdag den 19. oktober 2013

Måske....

Ja, måske har du ikke lyst til at læse med til enden af dette indlæg, men du kan da starte fra begyndelsen og høre om to bøger, som jeg har lyttet til.  Krimier af Lotte og Søren Hammer:
Disse to er nr. 3 og 4 i serien om Konrad Simonsen, Komtessen og de andre i Drabsafdelingen. Jeg synes de holder, - hele vejen igennem, endda. Gode, komplicerede, men troværdige plots. En drabsafdeling med udfordringer, personlige såvel som arbejdsmæssige. Solide danske krimier, som jeg vil anbefale, hvis du er til sådan nogen.

Og så er det, at du måske skal lukke øjnene, for nu sniger der sig lidt jul ind her på kanalen. Årets første nisser er ankommet, og de bliver såmænd nok ikke de sidste. Jeg har nemlig købt en kurv, der gerne skal fyldes.....


Og således med juleforberedelserne tid skudt i gang, vil jeg ønske en dejlig lørdag.

9 kommentarer:

 1. Herligt billede af dine små nisser :-) Og jeg drømmer om at strikke den trøje, som du beskriver i forrige indlæg og har da fået mere lyst efter at have set din :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må i gang, - det er en super opskrift (selvfølgelig), og den behøver altså ikke tage et halvt år, som min.... ;)

   Slet
 2. Har det som Lene med hensyn til den trøje...og vis endelig flere billeder af de små nisser, de er så søde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så må du jo også i gang. Nisserne ankommer nok som sædvanligt i hobetal....

   Slet
 3. Tak for anbefalingen af bøgerne! Det lyder spændende.
  Dejligt at se, at der er andre end mig, der er i julehumør allerede nu - jeg har lige købt 24 kalendergaver til Bella :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo nu, det hele skal forberedes, så det er ikke et øjeblik for tidligt.....

   Slet
 4. Spændende med krimierne - vil se frem til de kommer på lydbog (så har de størst chance for at blive 'læst' her.
  Og det er bestemt ikke for tidligt til nisserne - ikke når det er nogle der skal produceres inden jul. Vi er lige straks i november ..

  SvarSlet
 5. Hej eva. Skønne skønne nisser. Er de krimier gode... Ved egentligt ikke hvorffor jeg har sneget mig udenom... Jeg har lige læst svalens graf. Den er super men holder ikke helt som den første.
  Nå er du mandagsklar?
  Kh jette

  SvarSlet
 6. Jamen nisser er der da hele året, ikke? Jeg har købt kalenderlys, pebernødder og chokolade-lakrids kalender med til USA. Heldigt, det var kommet frem i butikkerne!

  SvarSlet