lørdag den 5. oktober 2013

Fejring

I dag er det "Lærerens dag". Det er tid til at sende en venlig hilsen til en lærer, der har gjort en forskel.

 
Jeg kender mange lærere, der gør en forskel hver eneste dag, - ja faktisk arbejder jeg sammen med dem. Det er sjovt, det er dejligt, det er hårdt, det er meningsfuldt.
Jeg håber, der er mange, der har lyst til at sende en venlig tanke, og måske endda husker at sige et venligt ord til lærerne (og pædagogerne), som hver dag møder på arbejde for at gøre det bedste for de børn, der er i deres varetægt.
Til alle lærere derude: God lørdag!
Skulle du tænke, at der er meget andet, man også kan fejre, så kig lige her. Der er jo adskillige bud på temadage....
(Og nu må jeg i køkkenet, for der er jo andet, der skal fejres denne lørdag....., fødselsdag i familien)


21 kommentarer:

 1. God idé med lærerens dag! Jeg ville sende nogle ord, hvis jeg stadig havde lærere i min hverdag fx for min søn. Det, du skriver, får mig til at tænke på, at jeg har skrevet til tre forfattere, som har gjort et dybt indtryk på mig via deres bøger, og har fået de sødeste svar tilbage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen de fleste mennesker bliver jo også glade for en positiv respons på deres arbejde. Det er en fin idé at du har skrevet til forfatterne.

   Slet
 2. Jeg tror at lærere pr definition gør forskel - hele tiden. Så jeg sender en varm tanke :o)

  SvarSlet
 3. Med skam at melde vidste jeg ikke, at det er Lærerens Dag i dag - det er ikke til at kende til alle de specielle dage efterhånden - og jeg er endda gift med en lærer :-)
  Håber, at du får en god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, - så må du forkæle din helt egen lærer i dag.

   Slet
 4. Jeg er født af lærere, jeg har en søster, der er lærer og min søn bliver snart færdiguddannet som lærer. Jeg vil sende jer alle en kærlig tanke, I gør et en god indsats :-) God fødselsdagsfejring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og tak. Ja, du kender til lærerfaget må jeg sige.

   Slet
 5. Svar
  1. Endnu en lærer? Du må have en god dag.

   Slet
 6. Tillykke til foedselsdagsbarnet + en masse kaerlige og varme tanker til alle laerere derude som " gider" tage sig af vores fremtidige voksne.

  SvarSlet
 7. Tillykke til den, der har fødselsdag. Og mange kip med flaget til dig og dine lærerkolleger.

  SvarSlet
 8. Jeg vil sende en lille tanke opad til min klasselærer fra 1.-7. klasse, fru Høj. Hun var gammeldags og gik så gammeldags klædt, at vi nok troede, hun var gammel lige fra start af. Men hun inspirerede mig og lærte mig en masse. Det er også hendes skyld, at jeg meget længe var overbevist om, at jeg skulle være lærer - ligesom fru Høj.
  I 7. klasse fik vi så en vikar/praktikant, som vi i den grad mobbede. Hvilket satte en brat stopper for mit ønske om at blive lærer. Den behandling skulle jeg aldrig udsætte mig selv for. ALDRIG.
  Men jeg er glad for, at I er så mange entusiastiske lærere derude, der trodser uvorne unger og forældre og fokuserer på det positive og får positivitet tillbage. TAK.

  SvarSlet
 9. Et forsinket tillykke- for I lærere har min dybeste respekt !
  :)

  SvarSlet
 10. Det behøver ikke kun være gaver i form af æbler, vel? I må blive så ufatteligt sunde.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Venlige tanker er såmænd nok......

   Slet
 11. A prostitueret pos dit indlæg hos mig, har du læst Karitas uden titel? Og Karitas kaos på lærred, jeg tror bestemt du vil kunne li' dem ...

  SvarSlet
  Svar
  1. De to bøger har jeg læst, og jeg var vild med dem. Specielt den første.

   Og nu har jeg bestilt Guldagers 3. bog om Køge på biblioteket. Jeg havde ikke opdaget, den var kommet, så det var godt, jeg kiggede ind på din blog:)

   Slet