lørdag den 13. april 2013

Jeg troede....

Jeg troede jo lige, at jeg var ved at bygge et lager op med små babyting, men det var jeg så ikke....., alle hagesmække forsvandt på én gang. Men så var der jo en dejlig lang bustur til København. 

To par babysko:


Og en lille flok hagesmække:


Nu er de også væk, så jeg må have gang i hæklenålen i weekenden, hvis jeg skal opretholde tanken om lidt lager.

Det var ellers en fantastisk oplevelse at komme til København og opleve suset af at være med i noget historisk. Så mange lærere og andre faggrupper samlet i en utrolig stemning af solidaritet. Man kan nu en del, når 50.000 mennesker slår sig sammen. Mon nogen har tænkt på det?

19 kommentarer:

 1. Det må have været en fantastisk oplevelse at være med i København! Bare at se billederne var bevægende.
  Skønne ting du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke til at beskrive. Det var så stort!
   Tak for de pæne ord.

   Slet
 2. Min husbond var også med i København, og han syntes også, at det var lidt af en oplevelse. Så stor en demonstration er ikke set, siden vi var helt unge :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er store kræfter, der er sat i gang:)

   Slet
 3. Det må have været en kæmpe oplevelse.
  Og sympatien er på jeres side - håber det hjælper hvis der kommer et indgreb

  SvarSlet
 4. Det var stort - kæmpe stort - men det er dælme også en vigtig sag, vi kæmper. Det ser ud til, at du får tid til at opbygge nyt lager :-/ Kh Mie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal ellers love for, at lockout-aktiviteterne fylder, - men aftener og weekender er jo frie p.t, så der skulle nok kunne blive tid til lidt:)

   Slet
 5. Jeg så slet ikke fjernsyn i går, men bare af din beskrivelse, får jeg helt gåsehud af. Jeg håber at det lykkes for jer. Sender jer masser af glade og posetive tanker, kh. Stine:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, - vi føler faktisk også, at der er stor opbakning og sympati. Det luner.

   Slet
 6. Hej Eva
  Godt i kæmper, uretfærdig med at i ikke kan få lov til at komme på arbejde , håber snart det bliver løst, skønne ting du laver(**)
  Knus fra en gammel kollega

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Doris. Man kan jo lige så godt hækle lidt, mens man venter:)

   Slet
 7. Jeg er sikker på det var en kæmpe oplevelse at stå der foran Christiansborg, sammen skulder ved skulde og være fælles om noget.

  Jeg læser altid med mine børn. I denne tid gør jeg nok lidt mere end rigeligt. Jeg har, synes jeg nemlig en dreng som er lidt doven anlagt, så han skal bare ikke have lov til at glemme læsning og regning, fordi der er nogen som bestemmer at I ikke må undervise.

  God nat og søndag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er klogt at hjælpe sine børn til gode læsevaner. Alt for mange (især drenge, desværre) får slet ikke de gode læserutiner, som er nødvendige senere. Men der er jo så meget andet, der trækker....

   Slet
 8. Jeg kan godt forstå at tingene hurtigt forsvandt. Både sko og hagesmækker er rigtig fine.

  SvarSlet
 9. Kan du bare lige sådan sidde i bussen og trylle så fine ting frem af dine strikkepinde? Hvor er du dygtig. De små hagesmækker er så fine. Mine børnebørn er storforbrugere af savlesmækker lige for tiden. Men de er ikke så fine som dem, du laver ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må da i gang med hæklenålen. Skal jeg mon sende en opskrift?

   Slet
  2. Tak for tilbuddet, Eva. Jeg er ikke færdig med den djævlebabyhue, jeg begyndte på for 2 år siden. ;-), så jeg må hellere lade være med at kaste mig ud i noget andet ... Men jeg kan godt lide at se andres kreativiteter ;-)

   Slet