tirsdag den 9. april 2013

Fra bogfronten

Lydbøgerne suser gennem min gamle ipod, - det er en gave at kunne "læse", mens man laver alt muligt andet. Jeg har lyttet til "Den sidste gode mand", og jeg må indrømme her, at den var underlig. Jeg tror faktisk ikke, jeg helt forstod den. MEN! Den var alligevel god, og jeg lyttede den til ende med spænding:


Og så er Jussi Adler-Olsens nyeste, "Marco effekten", også lyttet til ende. Jeg har set blandede anmeldelser af den, men jeg må sige, at jeg var solgt. Spændende, grusom, menneskelig og umenneskelig, - og så får han altså mere og mere styr på sine figurer i afdeling Q. Jeg anbefaler!


Dagens lockout-aktivitet er "Find din lærer"-løb. Jeg håber, der er nogen, der finder mig på min post i gul t-shirt. Der er et lille stykke slik i præmie, hvis man er heldig. God tirsdag.

9 kommentarer:

 1. Man må sige, at I er gode til at få det bedste ud af det (lock outen).
  De mange kreative indslag giver god stemning - og gør på en fin måde opmærksom på DLFs sag. Det er simpelthen den allerbedste strategi.
  Find din lærer er da bare skøn !
  Og så er vejret heldigvis også med jer - omend koldt.
  Jeg er spændt på hvad det hele ender med
  pøj pøj
  mange hilsener Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da utroligt, hvor mange skønne ideer der blomstrer i hele landet.
   Men koldt, - jeg det var det.

   Slet
 2. "Marco effekten" har jeg også læst. Helt igennem en Afdeling Q bog - lige som den skal være. Jeg venter spændt på hvad Adler-Olsen nu finder på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er jo en travl herre, både med skriverier og med markedsføring i hele verden. Men han er nu også god til at skrive:)

   Slet
 3. Er det løb for eleverne - eller forældrene?
  Den sidste gode mand - er det en krimi, og kan du i øvrigt anbefale forfatteren?

  SvarSlet
 4. A. J. Kazinski er faktisk hele to danske mænd, der skriver under pseudonym. Det er en krimi, og der er flere i serien. Der var ret meget mystisk og overnaturligt i bogen, men jeg holdt ved alligevel, - så jeg kan helt sikkert anbefale. Men den er svær at beskrive.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og løbet var for elever og forældre, der kunne finde deres lærere på hemmelige steder rundt i byen, hvor skolen ligger. Det var hyggeligt:)

   Slet
 5. Ham Jussi Adler Olsen maa jeg se at faa laest. Man er begyndt at kunne finde hans boeger hernede. Blev du saa "fundet"???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, jeg blev fundet. Og avisen kom forbi og lavede en fin artikel om dagens løb. En mor kom og serverede kaffe for kolleger, der stod nær hendes hus. Vi føler os bakket op og savnet.

   Jussi er god (og grum).

   Slet