lørdag den 16. marts 2013

Uhyggeligt hyggeligt

Dagen er tilbragt på krimimesse i horsens, og jeg havde kameraet i tasken, - hvor det blev liggende. Men jeg kan da bevise, at jeg har været der, for jeg tog et billede af armbåndet, da jeg kom hjem:Sikke et program de disker op med igen i år. Vi nåede at se og høre Leif Davidsen, Lene Kaaberbøl, Jesper Stein og Gunnar Staalesen:


Vi så og rørte ved mange spændende nye og gamle bøger. Og undrede os igen over, at dem, der sælger bøgerne og har en stand på krimimessen trods alt ikke gør lidt mere i messetilbud og frisk markedsføring. Men det gør de altså ikke.

Vi nåede også lidt godt til ganen, - og på den front var der opgraderet siden vi var der sidst for to år siden. Nem, hurtig og god mad til ok priser. Det skal de have ros for.
Èn ting havde vi ikke held med. Vejret! Vi nåede hjem til Aarhus i god behold trods kraftigt snefald, og nu er den lille påskelilje på havebordet dækket af et nydeligt lag.I mit stille sind håber jeg på forår i en fart. Jeg skal nok lade være med at skrive noget om, at jeg ikke orker mere sne, eller at vi ikke har fortjent mere kulde, eller at jeg snart bliver pigesur på vejrudsigterne. Jeg tænker det bare lige så stille. Helt stille......

14 kommentarer:

 1. Jeg tænker lige som dig, Eva, men det er meget svært ikke at sige det højt :-)
  Spændende med krimimessen! Bogmessen herovre er jeg blevet lidt mæt af, men det lyder underholdende med programmet, som du fortæller om.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var et spændende program, og en super idé at bruge det gamle fængsel, selvom det giver visse udfordringer.

   Slet
 2. Det er vinterens sidste krampetrækninger :o)
  den vil ikke finde sig i sådan at blive fordrevet - ikke uden sværdslag.
  Spændende med krimimessen. Jeg har længe ønsket mig at komme derned - men Horsens er trods alt et stykke vej herfra. Jeg synes det er sjovt, de bruger det gamle statsfængsel som ramme.
  Jeg hørte engang Leif Davidsen til en temaaften på biblioteket. Spændende mand. Og han ved hvad han skriver om .
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi hørte faktisk Leif Davidsen to gange, - først blev talte han med Bo Bjørnvig om sin egen bog, og sidst talte han med Jesper Stein om hans bog Uro.
   Jesper Stein fik i øvrigt debutantprisen.

   Slet
 3. Hernede er kulden ogsaa kommet igen. Brrrrrrrr, men jeg tror fast paa at foraaret kommer i naeste uge hihi.
  Krimimesse, hold da op. Det maa have vaeret spaendende at moede forfatterne. Lige nu laeser jeg Jens Christian Groendahl paa fransk. Ikke krimi, men rigtig god.

  SvarSlet
  Svar
  1. Grøndahl har jeg til gode. Det er vel nok svært at nå at læse alle de bøger, man gerne vil læse.

   (Piisst, hvis varmen kommer først til jer, så pust lidt nordover)

   Slet
 4. Jeg tænker også helt stille

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må det da komme, ikke?

   Slet
 5. Og vi var i Århus i dag, så vi fik rigeligt med sne at køre hjem i. Og jeg vil slet ikke fortælle dig hvad DMI siger, men du skal nok ikke stile efter foråret om en uge, jeg siger det bare ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg holder rigtig godt øje med vejrudsigten, for jeg har påskeplaner, og dem har vejrguderne ikke set, kan jeg konstatere. Grrrr.......

   Slet
 6. Jeg hørte lige Leif Davidsen i Cafe Hack. Han er og bliver en underholdende mand. Det må være skønt at møde ham i levende live. Jeg tænker stille med dig (og endnu har vi undgået sne herovre i Nordsjælland).

  SvarSlet
  Svar
  1. Leif Davidsen er klog og humoristisk, - ikke så ringe, når man er på.....

   Heldige jer. Solen skinner i dag, så måske kommer vi af med lidt af sneen inden der kommer mere.

   Slet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet