lørdag den 9. marts 2013

En sørgelig forfatning.....

Ja, det er altså ikke mig, der er i en sørgelig forfatning, men min blog, som langsomt sygner hen. Ikke nok med, at jeg ikke får lavet regelmæssig indlæg, men jeg får faktisk heller ikke besøgt andres blogge. Øv. Der er ikke plads til det lige nu. Arbejdet fylder mange timer, og det tager også megen energi, så lige nu bliver det ikke ændret. Om bloggen lukker helt må den næste tid vise.

I mellemtiden har jeg lyst til at dele en læseoplevelse med jer. Katrine Marie Guldagers to bøger Lille hjerte og Ulven:Jeg har lyttet begge bøger og været fuldstændig fortabt. Ikke nok med at de to moderne romaner er blændende skrevet, men indlæsningen er også helt fantastisk. Bøgerne handler om en familie i Køge, - en helt almindelig ualmindelig familie. Og de skal læses. Eller allerbedst lyttes.

Jeg har ikke noget håndarbejde, der kan vises frem, for der bliver ikke færdiggjort noget. Og nu venter mange lørdagstimer med..... arbejde. Jeg elsker mit arbejde!!!! Bare andre kunne forstå, hvad det indebærer. Især ham der KL og hende der Christine A. Nå, men jeg elsker det altså og glæder mig til at komme velforberedt på mandag. Den glæde skal ingen tage.
God lørdag.

10 kommentarer:

 1. Tak for anbefalingen af bøgerne, Eva! Dem må jeg have fat i. Jeg kan til gengæld varmt anbefale Kim Leines 'Kalak' og også den nye 'Profeterne fra Evighedsfjorden', som foregår om 1700-tallet. Jeg håber, du ikke lukker din blog - hold bare pauser, når du har travlt med andre ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke første gang jeg hører om Kim Leines bøger. De står på lånelisten til lytning.

   Slet
 2. Begge bøger er jeg skrevet op til,men efter at have læst dit indlæg vil jeg skaffe lydbøgerne. Det bliver så min debut som lydbånds lytter - så kan der måske strikkes samtidig. Indtil jeg var 37 år boede jeg i Køge, hvor jeg stadig kommer, da min bror har barndomshjemmet
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, du kan lide bøgerne. De må være endnu bedre, når man kender Køge:)

   Slet
 3. hej Eva
  ham der KL har vist (lidt for) stor indflydelse på rigtig manges arbejdssituation lige nu ;o)
  Det er fuldt forståeligt at der ikke kan være tid og overskud til det hele - men jeg håber da ikke du helt lukker ned ? det er op til dig naturligvis - men du vil blive savnet her i blogland hvis du helt forsvinder.
  tak for inspiration til lytning. Lydbøger er efterhånden det eneste jeg når. Jeg tilbringer mange timer i min bil, og så passer det fint med lydbøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare ham der KL var en medspiller.....

   Lydbøger er skønne, fordi man kan lave så meget samtidig.

   Slet
 4. Dejligt at høre fra dig ind imellem - og du må jo læse op, når tingene forhåbentlig snart falder på plads :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo sjovere at blogge, når man gør det regelmæssigt og også følger med..... Jeg må prøve.

   Slet
 5. De skal da læses jeg bor jo i Køge og har altid gjort det ;0), du må ikke lukke, det er så dejligt med et lille pip i ny og næ ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de skal læses! Og de er garanteret endnu bedre for én, der kender Køge.
   Jeg vil nu også gerne blive ved at blogge, for det er jo en måde at ordne tanker på og samtidig blive inspireret, - når man altså kan nå det.

   Slet