søndag den 4. november 2012

Tålmodighed lønner sig

En lydbog er lyttet til ende."Knivens æg" af Abraham Verghese. Jeg havde fået den anbefalet på det varmeste, og glædede mig til at komme i gang, for en god bog, der varer mange, mange timer, er jo guld:


Jeg må indrømme, at det var en hård fødsel. Jeg skulle langt ind i bogen, meget langt, før den fængede. Men tålmodigheden lønnede sig så sandelig. Og da jeg først var fanget, kunne jeg næsten ikke slippe igen.
Bogen foregår i Etiopien på et missions-hospital, som er bemandet med en meget broget skare af mennesker. To drenges fødsel bliver centrum for handlingen, og jeg vil ikke afsløre mere af handlingen her. 
Bogen er meget eksotisk og måske er det derfor, mit kølige, nordiske sind ikke ville lukke den ind. Jeg fandt en plads til alt det eksotiske, og bogen får en plads i den boghylde, jeg har i hjertet. Mine varmeste anbefalinger sender jeg nu videre!

Næste lydbog er Englemagersken af Camilla Läckberg, som jeg har fundet på netlydbog.dk. Mon ikke jeg er med fra starten?

10 kommentarer:

 1. Jeg har det, ligesom du havde det i begyndelsen. Men jeg er så ikke kommet videre med bogen om de etiopiske tvillinger. Måske den skal frem igen?
  Jeg har læst et par af Lisbeth Bruns bøger og synes, hun er en spændende forfatter.
  God arbejdslyst til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske skulle du give den en chance. Pludselig fik jeg det, som om jeg bare MÅTTE vide, hvad der skete dem. Og det var ikke kedeligt:)

   Slet
 2. Tak for anbefalingen - det lyser spændende, selv om jeg normalt heller ikke læser eksotiske bøger. I går så jeg filmen 'Citronlunden', som jeg havde fået anbefalet på det varmeste, og den var også en, jeg heller ikke ville have set, hvis jeg ikke havde fået den anbefalet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke altid nemt med det, man får anbefalet....

   Slet
 3. Så var det godt, at du holdt ved:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig godt. Det er ikke alle bøger, der får plads på hjertets boghylde:)

   Slet
 4. Jeg elsker at læse gode bøger.
  Kan ikke vende mig til lydbøger dog selv om det ville være godt for mig nu hvor jeg ikke kan holde fat i en bog med den dårlige arm.
  Men papirbøger siger mig mest, har altid fra jeg var ganske lille været vant til at komme på biblioteket. Hele min familie var storlånere og læseheste.
  Den lyder da spændende denne bog selv om den er eksotisk..;-)

  Søndags kram fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej Eva
  jeg har for nogen tid siden læst bogen med stor fornøjelse.
  Jeg synes det var en stor læseoplevelse.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Så var det godt du blev stædig og fortsatte. Håber den næste fænger dig hurtigere så.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt, jeg holdt fast. Og det er værd at huske, hvis man en anden gang går lidt kold:)

   Slet