lørdag den 17. november 2012

Sig du kan li´ mig.....

De "gamle" koner var kommet i byen i aftes. Musikhuset bød på gensyn til Anne Dorte og Maria fra Tøsedrengene sammen med et lækkert nyt band. Og publikum, der nok mest bestod af kvinder omkring 50 og nogen heldige ægtefæller, der havde fået lov at komme med, var begejstret.


Nøj, hvor blev der rocket, danset og sunget med, så taget løftede sig. Og jeg nynnede hele vejen hjem. En hel koncert med lækre hits, som man kunne teksten på, - min sjæl, hvad vil du mere?

Jeg havde Anne Dortes mor til musik et enkelt år i folkeskolen, og det var der d.... ikke meget rock over, men hendes børn, de kan altså (sønnen Mads var skam også med i bandet i aftes). Moderen spillede violin til de salmer, vi skulle synge der i 2. klasse, og når jeg hører "Lille guds barn, hvad skader dig", så hører jeg samtidig hendes violin.......

Jeg tror måske der skal lidt Tøsedrengene på i dag til rengøringen. Helt uden violinspil.
P.S. Jeg fik ikke taget et eneste billede, så jeg håber, at jeg bliver tilgivet, at jeg har lånt et på google......

8 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig skøn aften - jeg kan selv godt lide meget at det nye musik, der kommer frem, men der er nu noget over de gode, gamle sange fra "dengang" :-)

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt, når man kan synge med:)

   Slet
 2. Det lyder som en dejlig aften - bare det var mig! Anne Dortes sange er en del af min ungdom. Men hvorfor skulle musikundervisning dog være så kedelig førhen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var som at være ung igen!
   Jeg tror såmænd ikke, hun var så kedelig, men en musiklærer, som kun spillede lidt amatør-violin, det var altså ikke chikt. Jeg var vant til anderledes schwung både hjemmefra og fra Musikskolen.

   Slet
 3. Ihh bare det var mig. Jeg elsker bare koncerter, hvor man kan synge med på det meste. Du har da også været helt væk, når både sjæl og krop er mæt. Jeg kan hører din begejstring helt herind på min side.
  Det kan da være at moderen var anderledes derhjemme. Et er undervisning,noget andet er fritid....

  God lørdags rengøring.

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. De er på turné, så du skulle kigge, om du kan komme til en af koncerterne..., det var som at spole 30 år tilbage:)
   Som jeg skriver til madame, så tror jeg bestemt ikke moderen var kedelig, - jeg var bare vant til andre musikalske udfoldelser:)

   Slet
 4. Sådan en aften kan man bare leve højt på længe ..
  Musiktimerne i vores barndom var ikke just nogen, der kunne motivere én til selv at blive noget indenfor musikken ;o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var gang i den.
   Det der med violin og salmer var ikke så god en kombi..... Måske lavede vi andet, som var sjovere, det husker jeg desværre ikke, så det kan være jeg gør hende uret.

   Slet