onsdag den 22. august 2012

Ø-besøg

Weekenden blev tilbragt på lillebitte ø med familien, smukt vand, struttende grønsager, uldstrik i træerne, kortspil og god mad. Vejret var med os, så det eneste man kunne klage over, var vel at weekenden var alt for kort.
Jeg har for en tid siden læst Mågelatter af Kristín Marja Baldursdóttir færdig, og hvis du er til islandske romaner, så er det bare med at komme i gang. Det er dejligt at læse noget anderledes en gang imellem, og den er anderledes på den gode måde.
Det generer mig, at jeg stadig ikke kan lave linjeskift på min blog, så det hele kommer i én køre. Jeg kan kun skille ad med billederne. Og jeg savner at kunne "give en sang" ind imellem. Er der da ikke nogen, der kan give et godt råd? Jeg har prøvet at skrive indlægget i et dokument og så "copy-paste" det ind, men det hjælper ikke noget. Øv. Så nu spiser jeg lidt lammesteg i stedet for. God aften.

11 kommentarer:

 1. Godt, du har lammesteg. ;-)
  Jeg kan godt forstå, du gerne ville have en længere ø-ferie. Det ser hyggeligt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lammesteg kan kurere det meste:)

   Slet
 2. hej Eva
  Weekender ER simpelthen bare for korte.
  Jeg kender Baldurson - har du læst Karitas bøgerne ? hvis ikke er det bare med at komme igang. De er VILDT gode !
  Mågelatter kender jeg ikke, men jeg har den stående på reolen. Jeg glæder mig til engang jeg når frem til at få læst den.
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. JO, jeg har læst Karitas-bøgerne, og var vild med dem. Specielt den første. Mågelatter lever fint op til dem.

   Slet
 3. Jeg ved ikke, om det har med din browser at gøre, Eva, at du ikke kan lave linieskift - jeg bruger Firefox, og det virker perfekt. Mange tak for anbefalingen af Mågelatter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre, - jeg har prøvet 4 forskellige browsere uden held.

   Slet
 4. Endnu en Ø og endnu en bog, jeg har tilgode :)

  SvarSlet
  Svar
  1. I "gamle dage" kunne man sejle med Århus-Kalundborg-ruten og blive firet ned i en rebstige ude midt på havet. Nu skal man sejle fra Hou. Men Tunø er et besøg værd. Bilfri og fin!

   Slet
 5. Åhh, ja, sådan er det med de weekenden, de er generelt alt for korte, særligt dem hvor man har fri. Dejligt du nød din:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og nu er det allerede weekend igen:)

   Slet
 6. Jeg kommer i tanker om, at du nok skriver under HTML, når du laver indlæg, eftersom du ikke kan skifte linje. Når du opretter et nyt indlæg, så klik på fanebladet SKRIV, inden du begynder at skrive.

  SvarSlet