lørdag den 14. juli 2012

Travlhed

Selvom der endnu mangler detaljer at få på plads i mit nye hjem, så har jeg bestemt, at der nu også skal være plads til at hygge og slappe af, så det har jeg travlt med. Jeg kan godt mærke, at det er længe siden, jeg har prøvet det, så det er uvant, men dejligt. Og jeg har fået læst en bog på papir! Karin Alvtegens "Savnet":
Det er en god, psykologisk krimi. Jeg har læst flere af hende, og de er god underholdning. Jeg har skam også lyttet en bog færdig. Tusindfryd af Kristina Ohlsson:
Det er nummer to i en nyere krimiserie (den første hed Askepot), og den er lige så god som den første. Jeg glæder mig allerede til den 3....... Og så er symaskinen fundet frem, og strikkepindene klirrer, men det må I vente med at se, for det er gaver.God sommer-lørdag.

20 kommentarer:

 1. Dejligt med anbefalinger til bøger at læse - tak! Og godt at du husker også at slappe af, selv om der er nok at gøre, når du lige er flyttet. Rigtig god weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og god weekend til dig også.

   Slet
 2. De to bøger vil jeg lige skrive på min liste over bøger, der er værd at læse. Der er ikke noget så dejligt og afslappende som at glemme alt omkring sig, mens man overgiver sig til bogens univers.

  Randi

  SvarSlet
  Svar
  1. De kan anbefales, hvis du altså er til svensk krimi. Det er jeg :)

   Slet
 3. Jeg er også til de svenske, så jeg må læse dem.

  SvarSlet
 4. Hvor er det godt at du skaber til og rum til at slappe af :-)
  Og noget helt andet- hvordan har du gjort på blogger, at du kan svare lige under hver enkel kommentar ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, jeg aner det ikke. Det var der bare lige pludselig, og det er jeg glad for:) Til gengæld kan jeg ikke lave linjeskift, så al tekst kommer ud i én køre. Og dét er irriterende. Specielt når jeg vil skrive en sangtekst.

   Slet
 5. Til lykke med dit nye hjem! Det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg tror, at jeg har læst næsten alt hvad Alvtegen har skrevet. Jeg synes hun skriver rigtig godt. De svenskere ka`bare :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er også til "svenskere". Og de her er af de bedre:)

   Slet
 6. hej Eva
  det er skønt at give sig selv lov til at dykke ned i en god krimi. Det er jeg ikke nået til endnu i denne sommer. Men måske kommer det ? 'Det syvende barn' af Erik Valeur skal være klar til læseklubben til august, så jeg må da igang. Tror altid jeg får så god tid når det bliver sommer..
  jeg kender godt Altvegen - hun skriver godt.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 7. Det syvende barn er også på listen her. Du må i gang:)

  SvarSlet
 8. Tillykke med det nye hjem. Og godt at der er blevet lidt plads til hygge af afslapning igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, man kan jo komme helt ud af træning med at slappe af. Men det går nu forbavsende hurtigt med at komm ind i det igen:)

   Slet
 9. Hei. Kjekt å høre at ting begynner å falle på plass og at du kan kose deg litt igjen!! Ønsker deg ei finfin helg:))

  SvarSlet
 10. Godt at høre, at du også får hygget.det MÅ man have plads til! Håber, du får meget glæde og hygge i dit nye hjem.

  SvarSlet
 11. Hej Eva
  Tillykke med dit nye hjem og godt at du tager dig tid til ro og fordybelse - det er simpelthen man skal til trods for at meget presser sig på. Men vigtigt er det bare med at være i nuet og lige mærke efter.
  Rigtig god weekend.
  KH Jette

  SvarSlet