onsdag den 16. maj 2012

Som en karklud

Jeg kan ikke fortænke dig i at løfte øjenbrynene, eller måske mumle, "at hun gider"....... Men jeg gider altså godt, og jeg har slet ikke kræfter (eller lyst) til større projekter. Derfor! Karklude i bomuld og hør:
Engang vil jeg igen slå masker op til en flot sommerbluse, eller sætte mig ved symaskinen og trylle et patchwork-tæppe frem en søndag eftermiddag. Kommer tid, kommer råd, som vi siger. Men indtil da, karklude...

8 kommentarer:

 1. Dine karklude er pæne, og jeg synes, at det er dejligt, når den slags dagligdags nødvendigheder ikke bare er praktiske men også er pæne at se på :-)

  Randi

  SvarSlet
 2. Smart, så løber du ikke tør for klude :o)
  De er helt sikker noget bedre end dem man køber.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig skal du lave lige det du har lyst og overskud til. Og skønne klude kan man jo ikke få for mange af.

  SvarSlet
 4. tja... jeg har det ligesådan med små mini-gæstehåndklæder i håndklædetern - der ryger også lidt på pindene af den slags, helt-helt uforpligtende, men dejlige små brugsgenstande :)

  Ulla

  SvarSlet
 5. Ja jeg siger også: Fedt AT du gider! For du har jo nu de fedeste klude af slagsen :) Jeg ville ønske at jeg fik det gjort, for kvaliteten er da helt i top når man selv går i gang!

  SvarSlet
 6. Sikke nogle flotte karklude!

  Jeg gør det samme – når jeg ikke gider noget andet, hækler jeg karklude. Vi har et hav af karklude i forskellige farver nu, og så er de også gode som værtindegaver. Det er altså slet ikke dumt... :-)

  KH Tine

  SvarSlet
 7. Sejt med navneskilt på :) Du gør det nu ikke kun for at have noget let mellem hænderne, for så var der vist ikke mønster i karkludene.
  Det er jo også en god måde at holde sig i gang på.

  God Himmelfartsdag til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 8. Man kan godt indimellem forelske sig i sådan et lille, enkelt projekt, hvor det også kan være dejligt meditativt at lave den samme ting mange gange :-) Det er nogle meget fine klude du laver og der er heldigvis ikke noget strikkepoliti, der kommer efter dig, fordi du strikker klude - god fornøjelse :-)

  SvarSlet