søndag den 26. februar 2012

En rigtig gyser...

En svensk krimi af den meget uhyggelige slags er lyttet færdig. Udgangspunktet for historien er incest, og den er fortalt virkelig grumt. Man tror ikke sine egne ører ind imellem, men alligevel er den hele vejen igennem troværdig. Mange små sidehistorier holder handlingen i gang gennem hver eneste side, og man forstår slet ikke, når den endelig får ende. "Kragepigen" er navnet, og hvis man godt kan lide grusomme svenske krimier, så kan den virkelig anbefales. Jeg var i hvertfald glad, da jeg opdagede at nr. 2, "Sorgens ild" fortsætter, hvor "Kragepigen" slap.
"Mig" og så bloggeri er ikke helt så "gode venner" for tiden. Der er ikke lige fokus på den del af livet, og jeg når heller ikke så tit på besøg hos andre bloggere. Måske kommer det igen, måske ikke. Det er sjovest at blogge, når man faktisk får det gjort, og sjovest at besøge andres blogge, når man gør det regelmæssigt. Men jeg må skrue ned for forventningerne...., -det giver jeg mig hermed lov til. En tid.....

8 kommentarer:

 1. Den lyder rigtig spændende!

  Tak for kigget
  Kig forbi mine giveaways

  SvarSlet
 2. Det gør du bare, sjælen skal jo også synes det er sjovt at være i blogland.
  Glæder mig til at få flere bog anmeldelser fra dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. hej Eva. Tak for tips om bog - den lyder tilpas spændende til, at jeg vil bestille den hjem fra biblioteket. Også i lydbog.
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Jeg savner dig nu.
  Håber du får lyst og overskud igen :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder rigtig spændende - tak for anbefalingen, Eva!

  SvarSlet
 6. Ja, du har ret, at det er sjovest at blogge, når man gør det regelmæssigt, og når man følger med.
  Der kan være andre fordringer i livet, der kræver fokus i perioder. Jeg holder meget af din blog og vil savne den, hvis du lukker.
  Ønsker dig alt det bedste.

  SvarSlet
 7. Det er altså også en tidssluger. Jeg har ikke selv været alt for aktiv på det sidste. Jeg vil egentlig rigtig gerne, for det er SÅ hyggeligt, men man må jo nødvendigvis prioritere. Jeg kigger forbi i ny og næ og håber du ikke giver helt op:-)

  SvarSlet
 8. Tak for anbefalingen, den vil jeg skrive bag øret - lige nu skal jeg i gang med Sortehusene.

  SvarSlet