søndag den 22. januar 2012

Jeg har været flittig i weekenden med støvsuger, kost og spand og oprydning, og derfor har jeg haft mange timer til at lytte lydbog. Den, der har været i ørerne, er Jan Guillous Brobyggerne:
En fantastisk bog, som fortæller om tre brødre fra det nordlige Norge. De bliver født sidst i 1800-tallet og deres skæbne fører dem vidt omkring. Jeg kan sige, at jeg glæder mig til bog nr. 2 kommer, for det har været en stor fornøjelse at høre denne start på en familiekrønike. Er der mon nogen, der kan forklare, hvorfor jeg ikke kan lave linjeskift eller mellemrum i mine indlæg. Det er irriterende, at teksten bare kommer ud i én køre.

6 kommentarer:

 1. Åh ja, den bog må jeg bare læse - eller høre - har hørt så meget godt!
  Det er mærkeligt, at du ikke kan lave linjeskift, det har jeg aldrig været ude for.

  SvarSlet
 2. Ja jeg har også haft lidt problemer med de linier, de lever lidt sit ejet liv. Der er også stadig mange problemer med indlæg, kan jeg læse rundt omkring, mærkeligt.

  SvarSlet
 3. Violykke og Madame: Jeg har faktisk prøvet at bruge en anden browser, men det hjalp ikke. Mærkeligt fænomen.

  SvarSlet
 4. Jeg beundrer dig for din evne til at få lyttet til bøger, mens du laver andet. Og jeg er glad for at jeg nu har fået installeret andre browsere, så jeg kan komme ind på alle de sider, hvor I har skiftet til den nye kommentarfunktion :-)

  SvarSlet
 5. Den lydbog må jeg vist have fat i ..
  Er ret vild med Jan Guillous øvrige romaner :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Sådan noget er jeg selv en klovn til, så jeg kan ikke hjælpe.
  Men tak for en fin boganmeldelse.

  SvarSlet