torsdag den 29. december 2011

Stille uge

Jeg lover, at det nu er de sidste nisser, der vises her på bloggen i 2011:
Alle festligheder er overstået, og det er tid til at puste ud, mærke efter, slappe af. Noget nyt, småt håndarbejde til lydbogen eller fjernsynet skal der til, så der er blevet lavet lidt karklude:
Julepynten skal i kasser igen i morgen, og der gøres indledende øvelser til en større rengøring. Hvert år lidt vemodigt, men også med en stor trang til rene flader, hvide lys og en frisk start på det nye år, som kommer. Det er først i morgen.... I dag skal der bare drikkes kaffe og tømmes køleskab og hvad der nu ellers trænger sig på.

4 kommentarer:

 1. Så dejligt det er med småt håndarbejde, særligt, når man også gerne vil andre ting samtidig. Godt nytår til dig og dine:-)

  SvarSlet
 2. Lækre karklude, du er ved at lave. Det er næsten helt vemodigt at skulle sige farvel til de små søde nisser. Mon de dukker frem igen til næste år:-)

  SvarSlet
 3. Det er nogle dejlige karklude du laver - enkle og fine i farverne. Vi har ikke haft ret meget julepynt fremme, kun hjerter og stjerner rundt omkring, men ikke juletræ.

  SvarSlet
 4. Ja det er sådan det er...jeg trænger også til rene julepyntfri flader...det er skønt at finde juletingene frem, men det er ligeså skønt at fådem pakket væk igen...Godt nytår til dig!

  SvarSlet