torsdag den 22. december 2011

I ørerne

Jeg er blevet færdig med Camilla Läckbergs Fyrmesteren som lydbog. Jeg kan kun sige, hvis ikke du allerede har været der, så kan det ikke gå hurtigt nok at få den bestilt på biblioteket eller købt. Läckberg er krimi-mester efter min mening.
Hun har så mange gode detaljer med, og selve plottet og den "private" historie hos politifolkene og Erika Falk sys sammen til det flotteste tæppe. Uh, den var god. Nu er jeg så gået i gang med Askepot af Kristina Ohlsson, og den tegner også godt. Lige en reklame på falderebet: Har du set, at P4 nu har lagt alle deres 4 adventsgave-lydbøger ud til gratis download? Ellers var det måske værd lige at kigge forbi dr.dk Aftenen står på......opladning, tror jeg. Der skal være kræfter til det hele i morgen (stegning af ænder, pynte juletræ, rengøring, pakke lidt gaver ind, og ikke mindst indkøbene sammen med alle de andre, der heller ikke lige var i god tid i år).

3 kommentarer:

 1. God fornøjelse med alle gøremål og tak for omtale af lydbøger. ;-)

  SvarSlet
 2. Den har jeg ikke læst endnu..men alle hendes andre..:-)
  Vi har nogen super gode krimikvinder her i Scandinavien.
  Jeg er dog lidt skuffet over filmatiseringen af hendes bøger dog...måske fordi man har læst bøgerne først og dannet sit eget indtryk af hvordan personerne ser ud.
  Jeg vil ønske dig og din familie en glædelig jul..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. Tak for anbefalingerne af de to bøger, Eva! Jeg vil skynde mig at kigge på DR's hjemmeside og se, hvilke lydbøger, der ligger til gratis download.

  SvarSlet