søndag den 21. august 2011

UdsalgEt par gange om måneden holder Lions Club i Århus bagagerumsmarked. 155 pladser er til salg for en slik, og i dag havde jeg slæbt en del af min kælderoprydning med. Jeg delte en stand med en veninde, og vi havde en herlig og travl dag, - så travl, at jeg ikke nåede at tage billeder.
921 kr tjente jeg, - en lille bitte udbetaling på bilregningen, måske....
Tænk, at man kan tjene næsten 1000 kr på ting, som ellers bare skulle smides væk. Vi blev faktisk lidt bidt af det, og kan godt finde på at tage en dag ud af kalenderen igen. Og ting, det har jeg stadig nok af til en stand eller flere. Uden at komme til at mangle noget. Har du også alt for mange ting?

9 kommentarer:

 1. Ja, du ville korse dig hvis du så hvor meget for meget vi har. Vi har såååå meget plads, så vi glemmer jo tit at smide ud eller gi væk.

  Dejligt det gav til i kassen :)

  SvarSlet
 2. Det var da bare dejligt. Tillykke med det. Og jo: Jeg har en masse, som jeg godt kunne undvære - bare der var sådan et marked her i nærheden.

  SvarSlet
 3. Tillykke med indtjeningen. Jeg har også for meget. En veninde har spurgt, om vi sammen skulle have sådan en stand en søndag. Men hvordan finder man ud af, hvad de ting, man ikke bruger skal koste??
  Jeg er ikke en sælger. men det lyder som om I havde en god dag.

  SvarSlet
 4. Betty, - jeg tog ikke så meget for mine ting, for jeg ville gerne af med dem. Mellem 5 og 30 kr. Mange på markedet er "professionelle" og ved godt, hvad de skal forlange for ting, som er oppe i tiden. Men almindeligt overskud fra hjemmet skal bare koste et lille beløb. Og mange bække små...

  SvarSlet
 5. Lyder dejligt Eva- både at få ryddet op og få penge for det! God Ide

  SvarSlet
 6. ja det har jeg, men er blevet rigtig god til ikke at blive så fristet mere, så er ved at komme igennem lageret, men kirkenskorshær er meget glad for min oprydning :0) har ellers tænkt på loppemarked, men syntes der mangler dage :0)

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig god idé med Bagagerumsmarkedet på Ingerslev, men en smule irriterende, at de professionelle "møver" sig ind. Jeg blev også forundret over, at man kunne tjene på ting, man alligevel ville smide ud, men det er jo fint med genbrug. Og så synes jeg iøvrigt at det er rigtig sjovt at stå og lege kræmmer for en dag:-)

  SvarSlet
 8. Sikke en god idé, Eva - her kunne vi godt rydde lidt ud, uden at vi overhovedet ville opdage, der manglede noget.

  SvarSlet
 9. Jo, kaelderen er fyldt med "ragelse" hihi. Loppemarked er en rigtig god idé.

  SvarSlet