mandag den 15. august 2011

Tjooo....Lad mig først retfærdigvis sige, at jeg cyklede mine 14 km til arbejde og hjem igen i tørvejr. Det skulle jeg jo også ifølge vejrudsigten. Meeen.... det har da stået ned i stænger hele formiddagen, og nu er det så sandelig begyndt igen! Det var der ikke nogen, der sagde noget om, hm, hm.
Bilen blev afleveret på værksted i fredags til en lille omgang, - troede jeg. Svimlende summer kommer det til at koste, og jeg er heldig, hvis jeg ser den igen i denne uge. Men så er det jo godt at have sin el-cykel.
Jeg vil handle lidt imellem bygerne. Vejret opfører sig jo nøjagtig som det vil, om vi brokker os, om vi laver smukke vejrudsigter, taler om det eller tier det ihjel. På med regntøjet og nyd, at din kælder ikke er oversvømmet, lille dame.

9 kommentarer:

 1. Godt cyklet Eva :-) Og her i huset har vi også vedtaget, at der ikke skal lyde klager over regn, det er dybt deprimerende billeder vi ser fra Syddanmark.
  God indkøbstur mellem bygerne

  SvarSlet
 2. Ja her klager vi heller ikke alle vejertyper har sin charme eller har de :0)

  SvarSlet
 3. Hvor er det altså godt, at du har din eldrevne cykel, og at ingen af os har vand i kælderen:o)
  Brok hjælper jo ikke, så kan man lige så godt fine de positive ting frem istedet ;o)

  God aften
  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 4. Godt gaaet (cyklet )Eva. Jo vejrguderne er lunefulde og det kan meteorologerne intet goere ved.
  Haaber det ikke er aaaalt for slemt med bilen. Saadan nogle regninger er bare saa sure ( det er de vist allesammen, altsaa regninger hihi).

  SvarSlet
 5. Vi må nok ta været som det kommer ;) Her har det også vært mye regn, og mange kjellere fulle av vann - heldigvis ikke hos meg... :)

  SvarSlet
 6. God arbejdslyst i det nye skoleår.
  Flot cykeltur!
  Håber du undgår at blive våd.

  SvarSlet
 7. Godt at du kan se det positive i situationen, selvom jeg ved af erfaring - en regning til bilen er da det sureste - jeg hader det selv!

  SvarSlet
 8. Godt du har ja-hatten på eller kunne sådan en mekanikerregning godt lige skabe lidt negativ stemning...

  SvarSlet
 9. Dejligt med lidt jysk humor:-)

  SvarSlet