onsdag den 1. juni 2011

NetlydbogJeg har før reklameret for lydbøger, og i særdeleshed hjemmesiden netlydbog, hvor man helt gratis kan downloade op til tre bøger pr. måned.
Sidst har jeg lånt Mørk Treenighed af Karin Slaughter, og jeg er også startet på den, meeeen...... nu er jeg stoppet igen. Bogen er delt op i afdelinger, og på de første 8 afsnit er den startet forfra TRE gange. Jeg har forsøgt at finde videre i den (det er jo ikke så let i en lydbog), men nu har jeg givet op. Øv, øv. Den tegnede ellers godt, - alle tre gange :)

Nu er der lånt en slægtsroman: Kvinderne på Sølvheden, og så håber jeg på, at den ikke gør knuder. Jeg har aldrig oplevet det før, så mon ikke det går godt denne gang.

7 kommentarer:

 1. Det lyder hyggeligt med netlydbøger, det har jeg endnu ikke prøvet, er det let nok? Måske man bare skulle springe ud i det:)

  SvarSlet
 2. Håber, du bliver glad for den så.
  Jeg har sat netlydbøger lidt på stand-by. Måske var oplæseren ikke den rigtige? Måske var bogen ikke den rigtige? Jeg bilder mig ind, at jeg skal se sætningerne for mig - og ikke bare høre ordene i mit øre.
  Men jeg vil nu give det en chance igen engang.

  SvarSlet
 3. Trillemor: Det er skam let nok. Det eneste "problem" er, at jeg har en ipod, og så skal man have et program, så man kan konvertere lydbogen, men det er nu også nemt. Jeg er vild med at lytte til bøger, for så kan man jo lave alt muligt andet imens.
  Betty: Man skal vænne sig til det, og kunne lukke andre tanker ude, - ellers dur det ikke. Jeg er til gengæld næsten holdt op med at læse på papir, for så har jeg sværere ved at koncentrere mig.

  SvarSlet
 4. Der må være noget galt med lydfilen - øv, det var rigtig synd, for det er så dejligt at høre bøger! Måske er det din konvertering, der gik galt? Jeg ville prøve igen.

  SvarSlet
 5. Det er vist på sin plads med lidt tillykke her ;-)

  Både med konfirmation og fødselsdag.

  Bliver også lidt tiltrukket at de lydbøger. Måske man skulle prøve, så kan man både "læse" og strikke på samme tid......

  SvarSlet
 6. Jeg er nok lidt gammeldaws ☺ jeg sidder hellere med bogen i hånden. Mine tanker flyver vildt rundt når jeg laver andre ting - så jeg ville ikke høre halv delen af bogen.

  Men godt du kan og træls når det driller. Måske du skulle som Madame siger prøve at konverter filen igen. ♥

  SvarSlet
 7. Jeg maa altsaa proeve det der med lydbog. Lyder helt fantastisk. Tak for et godt hjemmeside-tips.

  SvarSlet