onsdag den 22. juni 2011

Det nemme

Der er så mange fine håndarbejdsprojekter i gang rundt omkring. Mon ikke man engang får lyst og "ork" til at kaste sig ud i noget større....? Men lige her og nu er det altså karklude, der er på programmet. Her er nyeste stak:Måske man snart skulle begynde at sælge af dem, før skuffen springer op:)

12 kommentarer:

 1. De er da skønne og altid anvendelige.....fin projekt!

  SvarSlet
 2. Siger som Betty og du får altid givet mig lyst til at lave grydelapper og karklude..mon jeg nogen sinde får taget mig sammen?

  SvarSlet
 3. De er rigtig fine - det er dejligt, når de praktiske ting, man bruger hele tiden i dagligdagen, også er pæne at se på :-)

  Randi

  SvarSlet
 4. Det er da synd at bruge dem som karklude, så fine de er:)
  Jeg kan se at du lytter til Kvinderne på Sølvheden, jeg begyndte i vinter - inspireret af dig at høre lydbånd - men nogle historier kan jeg ikke holde ud at høre gr. oplæseren. Jeg synes at hende der læser denne op er så irriterende at lytte til - historien er ellers fin nok.

  SvarSlet
 5. Lisbeth: Du har ret i, at oplæseren til Kvinderne på Sølvheden er lidt irriterende (gammeldags) at høre på. Det er vist ellers gode gamle Ann-Britt Mathiesen fra DR, men lidt oldnordisk er det. Historien er nu ellers meget sød, men lidt overfladisk. De skal igennem 100 år i én bog, så det går stærkt.

  SvarSlet
 6. Flotte klude du får lavet..det er jo noget man altid har brug for..

  SvarSlet
 7. Hvis nu skuffen springer, så sender du bare nogle klude til mig ♥

  SvarSlet
 8. De er rigtig fine og skønne farver :)

  SvarSlet
 9. de er rigtig søde, dejlige farver.
  De er da gode at have i en snæver vending, værtindegave og lign.

  Dejlig aften til dig og dine

  SvarSlet
 10. Hvor er de skønne, Eva - så fine farver og et dejligt bølgemønster! Jeg havde en skrækkelig håndarbejdslærer i skolen, som ødelagde det hele ...

  SvarSlet
 11. Så mange fine og fargerike kluter du har heklet :)

  SvarSlet
 12. Hvor ser de fine ud. Hvis de er lige saa gode som dine grydelapper, saa er de kanon.

  SvarSlet