fredag den 22. april 2011

GenesisJeg er blevet færdig med at lytte til Genesis af Karin Slaughter (podcast fra DR), og lad mig sige med det samme, at herfra skal lyde en stor anbefaling. En rigtig god krimi var det. Og hvorfor nu det?

Jo, plottet var spændende fra første sekund og blev udbygget gennem hele bogen, og personerne var godt tegnet. Ofte i krimier er der et godt plot, men personerne er flade og eksisterer kun for at bringe krimigåden til opklaring. Eller det omvendte er tilfældet, - krimigåden er usandsynlig eller uden spænding, men personerne er ”overtegnet” og har ligesom overtaget scenen. I Genesis spiller begge dele sammen på allerbedste vis.

Karin Slaughter har skrevet tre ”serier”, de to første med udgangspunkt i dels en kriminalbetjent og dels en læge. I Genesis (som er første del af hendes 3. serie) mødes hovedpersonerne fra de to første serier. Jeg har opdaget, at hendes to bøger om kriminalbetjenten Will Trent ligger på netlydbog. Det kan kun gå for langsomt med at få dem downloadet.

8 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig godt, jeg har den klar til aflytning på telefonen:0)

  SvarSlet
 2. Jeg har læst de andre bøger og finder dem rigtig gode og gik også i gang med denne. Men - oplæseren kunne ikke holde min koncentration fangen, æv og nu er det vist for sent at prøve igen. Venter til bogen kommer på bud.

  SvarSlet
 3. Kære Eva
  Tusind tak for anbefalingen- kender ikke bøgerne. De skal da læses-tak fordi du deler. Forsat God Påske til dig og familien
  Knus

  SvarSlet
 4. Det lyder vel nok spændende - tak for anbefalingen, Eva, den bog skal helt sikkert på mit natbord!
  Og en rigtig god påske til dig.

  SvarSlet
 5. Den lyder super. Det må klart blive min næste lydbog, nu jeg har fået fat i radioen;O))

  Mange tak for inspirationen og god Langfredag til dig og dine.
  Kh. Majbrit:)

  SvarSlet
 6. Den maa jeg skrive mig bag oeret. Har aldrig proevet at lytte til en bog, men jeg maa da proeve det.

  SvarSlet
 7. Jeg har læst et par stykker af hendes bøger, og synes også at de er gode. Måske jeg skulle prøve ovenstående. Har altid læst - aldrig lyttet, men kunne forestille mig at det ville passe glimrende til strikketøjet, dog mindre godt til børnene, der har det med at råbe - MOAR.....

  SvarSlet
 8. Den må jeg huske næste gang jeg står og mangler en bog.
  En ny forfatter i ny og næ er skønt!

  SvarSlet