søndag den 10. april 2011

Bag tremmer

Dagens indslag handler om krimimessen, og illustreres af billeder inde fra fængslet. Det var en rigtig sjov, men også gyselig oplevelse at komme indenfor murene. Hvem kan dog tro, at man kan blive et bedre menneske af at sidde i så grimme omgivelser?Messen blev åbnet af Bo Tao Michaelis, som bød velkommen til alle os fra RAVKÆDE-MILITSEN. Alle vi vel modne damer, som holder gang i bogsalget:) Når man kiggede sig rundt, - ja så havde han jo ret. Og sikke et herligt udtryk!Jeg købte nu ingen bøger. Selvom der var messetilbud, kostede f.eks. Camilla Läckbergs nyeste bog 20 kr mere, end den kan fås for i nogen butikker. Det kan da godt undre. Men der lugtede så dejligt af nye bøger, og sikke et udvalg. Det undrede mig, at der ikke var flere lydbøger udstillet, - men det er jo også bare fordi jeg selv er så vild med dem....Vi hørte tre forskellige forfattere fortælle: Gretelise Holm, der fortalte om Møgkællinger, Karin Slaughter, der fortalte om Brud, og Kristian Ditlev Jensen, der fortalte om Opstigende skorpion. Alle tre var spændende at høre på, og der var et utal af andre, vi kunne have hørt. Et meget flot arrangement i Horsens.

Og nu skal jeg i gang med min nye lydbog: Genesis af Karin Slaughter. Den har jeg downloaded fra DR. Og jeg håber, den går godt til rengøring, tøjvask, og havearbejde (jeg er ikke rigtig kommet i gang i haven, - suk).

10 kommentarer:

 1. Næ, der er jo heller ingen undersøgelser, der viser at det hjælper at komme i fængsel..
  Men en dag med bøger- det må ha været dejligt !

  SvarSlet
 2. Kære Eva
  Hvor er du heldig sikken en dag- Det lyder super spændende! Men frækt at Camillas bog kostede mere på messen ( Jeg har købt den i Netto til 149 kr)!
  Rigtig god søndag til dig

  SvarSlet
 3. Igen i år faldt krimimessen på en weekend, som allerede er optaget. Jeg ville rigtig gerne have været der.
  Godt du havde en god dag og du fik sikkert en masse inspiration til nogle nye bøger ☺

  SvarSlet
 4. Hvor ser det spændende ud.
  Havde faktisk overvejet om jeg skulle smutte forbi idag, men så forsvandt manden til golf, og det er altså ikke nær så sjovt at tage afsted alene ;-)

  SvarSlet
 5. Godt det var et "lukket fængsel" du besøgte så du kunne gå derfra igen :))

  Dejligt med sådan en inspirerende lørdag.

  God søndag.

  kh Jane

  SvarSlet
 6. Der ville jeg godt ha´været med.....føle og lugte!

  Nyd din søndag!

  SvarSlet
 7. Det lyder som en spændende dag...Der er stor prisforskel på camilla Lackbergs bog...Jeghar eks lige købt den til 169...mens den kostede 199hos boghandleren!

  SvarSlet
 8. Jeg har læst om krimimessen i avisen og tænkte, at det må være en spændende oplevelse. Håber du fortæller, hvad du synes om 'Genesis' af Karin Slaughter.

  SvarSlet
 9. øv øv at det ikke blev til bog køb...
  men spændende må det ha' været
  kh♥

  SvarSlet
 10. Det lyder som en spændende oplevelse i det gamle statsfængsel. Det er altid interessant at møde forfattere, synes jeg.
  Nej, ingen bliver bedre mennesker af fængselsophold. Har jeg hørt - kender ikke så meget til det.

  SvarSlet