torsdag den 24. marts 2011

I biografen

Det var med ganske små forventninger, jeg gik i biografen med kolleger. Vi skulle se Superclásico, den nye danske komedie. Jeg bryder mig faktisk slet ikke om de der danske komedier, hvor voksne mennesker opfører sig tåbeligt, hvor skuespillerne overdriver, og minsandten om ikke Mikael Berthelsen også skulle lave speak-over. Eneste formildende var, at filmen foregår i Buenos Aires, som jeg har besøgt for 3 år siden.Men, men, men….alle mine betænkeligheder blev gjort til skamme. Sikke da en dejlig film. Sjov var den. Og tænksom var den. Og de spillede r… ud af bukserne (en enkelt i bogstavelig forstand, faktisk ☺ ). Mon jeg så har lært ikke at være så betænkelig en anden gang? Tja, - det har jeg nu nok ikke, men det var godt at blive glædelig overrasket.

Filmen får min bedste anbefaling. Gå du bare i biffen og få et langt, varmt grin!

10 kommentarer:

 1. ja jeg har også været kørt lidt sur i danske film, men har hørt at denne er super ok, så det kan være man skal alligevel :0)

  SvarSlet
 2. Hej - Vi har netop været inde og se filmen her i aften. Den er god nok og dine kommentarer passer fint. Endvidere er der dejligt musik i filmen.

  Ikke en film, som brænder sig fast i længden, men godt tidsfordriv en torsdag aften.

  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 3. Godt at læse, især når den får dårlige anmeldelser af avisen :-)

  SvarSlet
 4. Glædelige og uventede overraskelser er klart de bedste! Godt at du havde en dejlig aften:-)

  SvarSlet
 5. Hej Eva
  Dejligt at du er tilbage på blog-banen igen. Jeg så også Superclasico i går - og var lisså positivt overrasket. Dejlig stemning og godt skuespil med mange morsomme replikker. Jeg grinede højt flere gange, og det er ellers ikke så tit jeg gør det af komedier ;-) Og Mikael Bertelsens voice-over var faktisk ret passende... jeg troede nu lige indtil credits løb over lærredet at det var Lars von Trier :0) Go dag fra Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hej Eva,

  tak for denne anbefaling.

  Jeg har stadigvæk filmen til gode men glæder mig til at se den i løbet af de næste uger.

  Jeg har selv været i BsAs i alt over 11 måneder for at danse tango. ;-)

  Mange hilsener fra Ljubljana
  Bärbel Rücker | Tanzbar
  Argentinsk Tango DJ og underviser med base i København

  SvarSlet
 7. Det er dejligt naar en skuffelse ikke gaar i opfyldelse. Godt du havde en dejlig aften.

  SvarSlet
 8. Godt at få din anbefaling. Så er den nok også noget for mig. ;-)
  God weekend!

  SvarSlet
 9. Dejligt at høre en brugeranmeldelse af denne film. Jeg har BiografklubDanmark-billetter (tror jeg nok), så måske skal jeg få brugt dem, så abonnementet ikke er helt spildt.
  Begge mine tøser har også været i Buenos Aires og er VILDE med byen. Begge har ovenikøbet undersøgt mulighederne for at tage et semester eller to dernede, men deres spanske er vist lidt for sporadisk til, at det reelt er en mulighed. Det kunne ellers have været skønt at have en anledning til at besøge denne by.

  SvarSlet
 10. Tak for anbefalingen, Eva - den film vil jeg meget se, for det lyder rigtig godt!

  SvarSlet