tirsdag den 16. november 2010

En bogJeg er blevet færdig med lydbogen ”Når djævelen holder lyset” af Karin Fossum. Ikke den bedste bog, jeg har hørt , - og mon jeg kan forklare hvorfor?
Tjaaa.., krimiplottet i den var ikke rigtigt spændende, men måske var fokus også lagt et andet sted, nemlig på persontegningerne. Ikke nogen dårlig ide at lade personerne være de ”spændende” i en krimi. De her personer blev bare aldrig rigtigt ægte og troværdige. Lidt for konstruerede var de. Tre-fire historier, der vævede sig ind i hinanden uden egentlig at have det store med hinanden at gøre.
Decideret dårlig var den ikke , - så havde jeg nok ikke hørt den færdig, men jeg glæder mig nu til at komme godt i gang med den nye, som jeg har downloadet fra DR´s hjemmeside: ”Den skaldede detektiv” af Anna Grue. Det gør ikke noget, hvis den er bedre.

God tirsdag til dig.

5 kommentarer:

 1. Tak for tippet...så tror jeg ikke jeg vil ofre "krudt" på den...

  SvarSlet
 2. Jeg er ikke så vild med Karin Fossum - hun er lidt for "sær" til mig ;) - den skaldede detektiv, synes jeg er meget bedre :)

  SvarSlet
 3. Jeg har læst lidt af Anne Grue - de er ok, men ikke ynglings forfatter.

  SvarSlet
 4. Er akkurat ferdig med Jo Nesbøs siste bok, Panserhjerte. Mer spennende krimforfatter skal du lete lenge etter! Klarer ikke legge dem fra meg og har nå lest dem alle.

  Alt godt til deg fra meg, gode du.
  Eirin

  SvarSlet
 5. Jeg kender ikke Karin Fossum, og din anmeldelse får mig ikke til at styrte på biblioteket. Det er utroligt så mange krimiforfattere der findes når man kikker sig omkring fordi man er igennem alle yndlingsforfatterne. Jeg er ikke vild med Anna Grues "friske" jargon, det bliver trættende at læse, men det kan være hun er bedre at lytte til, venter spændt på din anmeldelse... Mine favoritter blandt krimiforfattere er Unni Lindell, Åsa Larson og lige for tiden Jussi Adler Olsen.

  SvarSlet