onsdag den 20. oktober 2010

Lettelse

Alt dette med at indrette syværelset og rydde op hist og pist fører jo lidt affald med sig. I går gik turen til genbrugsstationen med disse bjerge:Her ligger bl.a. alle papirer fra min uddannelsestid (jeg har jo det hele på computer,- har jeg forklaret mig selv). I det hele taget er det bare skønt at få skidtet væk. Nu kan vi igen gå frit rundt nede i vores kælder. Jeg fik også nogen af mine studie-bøger sat til salg (på pensum.dk) og de tre af dem er allerede solgt. Det går stærkt.

I kælderen står stadig tre sække tøj af mit eget. Tøjet er krøbet! Jeg har aftalt med mig selv, at hvis ikke der er tegn på, at jeg vil komme til at passe det igen inden nytår, så kommer de tre sække også væk. Skal, skal ikke? Skal helst. Skal. (Fortsættelse følger)

I formiddag kommer der kaffe-gæster. Ellers skal jeg måske prøve mit nye værelse. God onsdag til dig.

9 kommentarer:

 1. Det er sådan noget der er med til at give energi.

  SvarSlet
 2. Der findes ikke noget bedre og energigivende, end en ordentlig oprydning!
  Især ikke, når det er overstået :-)

  Også god onsdag til dig...

  SvarSlet
 3. Hvor herligt med en grundig oprydning - det letter både i det fysike rum og inde i hoved. Overskuddet vokser. Simple living.

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen en dejlig følelse af lethed, når man har ryddet gamle ting væk. Og du kan jo evt. give dit tøj til Dansk Røde Kors.

  SvarSlet
 5. Og saa kan du med god samvittighed saette dig ned i din kreastol og beundre dit flotte kreavaerelse. Husk kaffen og god onsdag til dig.

  SvarSlet
 6. Det er så dejligt at rydde op - og så giver det plads til noget nyt og spændende :-)
  God onsdag til dig!

  SvarSlet
 7. God arbejdslyst i det nye værelse. Her trænger også til en ordentlig sortering, jeg synes den slags tager lang tid, for man finder altid noget undervejs som man fordybes i, og ting man helt havde glemt man havde. God dag.

  SvarSlet
 8. Der er læs på kareten der...men det er altid dejligt at få ryddet ud diverse steder. Vi kunne også træne til lidt oprydning i noget af alt vores skrammel her på matriklen! Også god onsdag til dig...

  SvarSlet
 9. Det er deilig med en opprydning :)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlet