lørdag den 2. oktober 2010

Flyttedag

I dag flytter ældstesønnen (nr. 2 i flokken) hjemmefra. For anden gang! Han flyttede allerede sidste sommer i klubværelse, men så besluttede han at flytte sammen to kammerater. De skal flytte ind i en stor lejlighed lige ved Den gamle By i dag, og af forskellige grunde blev det så sådan, at han flyttede hjem i 2 måneder. Imens han har boet hjemme, har han sat cykler i stand. Han har fået nogen gamle cykler, og så har han leget med forskelligt tilbehør, lakering, osv.Her er et af resultaterne:Det har været rigtig hyggeligt at have ham hjemme lidt igen,- og han har taget det pænt, at mor har blandet sig lidt i hans liv (og strøget hans tøj). Jeg synes, det er lidt vemodigt, at han nu flytter, men jeg er helt sikker på, at han glæder sig!

Desværre er der ingen forældre hjemme til at hjælpe med at flytte. Vi er begge to på arbejde rigtig mange timer i dag. Men han har stærke kammerater til hjælp, så det går nok.
Bare han nu husker alle cyklerne!!!

God lørdag.

6 kommentarer:

 1. Så når I kommer hjem, er der helt tomt...

  SvarSlet
 2. Ja, det er guld, når de har venner til hjælp--så kan mor holde fri :-)

  SvarSlet
 3. Det er spændende, både for ham og for jer. Selvom han har prøvet det før, er det nok noget andet at bo sammen med nogen end at bo alene.
  Vores næstældste (= yngste) er også lige flyttet, dog midlertidigt, sammen med en studieveninde, indtil den endelige lejlighed bliver ledig til januar.

  SvarSlet
 4. Det er lidt ambivalent det der med når de flytter hjemmefra...det er både dejligt når de flytter ud men også lidt vedmodigt...Mon ikke han husker alle cyklerne, ellers må de jo i gul og gratis!!

  SvarSlet
 5. Det må være lidt mærkeligt at ikke selv at være hjemme for at hjælpe.
  Men håber kammeraterne klarede det.
  Og at de huskede cyklerne :-)

  SvarSlet
 6. Det er lidt mærkeligt, når vores børn flytter hjemmefra - der bliver så tomt. God weekend til dig, Eva, det der er tilbage af den ...

  SvarSlet