søndag den 5. september 2010

Aaahhh, en dejlig lørdag

Vores tur til Ikea resulterede i nye potteplanter i stedet for de sørgelige vissenpinde, som efterhånden fyldte vindueskarmene. Ikke nogen dyr tur, men alligevel blev der skrevet lidt ønsker bag øret, som måske må indfries på et tidspunkt.

Festugen i Den gamle By er en familietradition, og det var som sædvanligt meget hyggeligt. Vi starter med forestilling i Helsingør Theater med Herrekoret Arion. Min far dirigerede koret i mere end 40 år, og selvom det er efterhånden er mange år siden, han døde, så er der stadig mange i koret, som vi kender. Min svoger synger der også, og det er lidt som at ”komme hjem”, når vi hører dem synge. De laver en lille forestilling hver festuge med de gode gamle sange, som man også kan synge med på (hvis man er gammel nok). På billedet er svoger i gang med ”Dit hjerte er i fare, Andresen”.

Efter forestillingen er der kaffe i Simonsens Have og så skal der spilles gamle spil og gås på stylter. Her et billede af frøspillet. Jeg vandt ikke!Og sådan gik en dejlig lørdag.
God søndag.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig dejlig dag, og sikke et sjovt frøspil ;0)

  SvarSlet
 2. Ikea er farligt land!... men ih hvor er det dejligt at komme der forbi... :o)
  Det lyder til at I har haft en super skøn lørdag...dejligt at læse om... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 3. Lyder som en skoen dag. Skaegt at I har Helsingoers teater derovre. Min morfar var billetdreng der i sine unge dage. Nostalgi nostalgi

  SvarSlet