fredag den 6. august 2010

En gave

I sidste uge fik jeg en gave "i utide" af en veninde. Faktisk var det en forsinket eksamensgave, som hun lige kom forbi med. Og jeg er rigtig glad for den:



Hvad jeg er mindre glad for er, at det næsten er mørkt, når jeg står op. Nu gik det da lige så godt! Men på den anden side så er der jo lejlighed til at tænde det lille lys. Der er ikke noget, der er så skidt....

Rigtig god fredag til dig.

11 kommentarer:

  1. Flot lysestage du har fået, dem kan jeg så godt lide...vi måtte have gang i vores stearinlys her til morgen...lidt øv, men frygtelig hyggeligt alligvel :-)

    SvarSlet
  2. skulle der lige have været et "t" på frygtelig...tja smid det lige på :-)

    SvarSlet
  3. Hvor er den fin og du har ret i, at det er lige nu det er tid at tænde stearinlys om morgenen. Rigtig god fredag til dig fra mig :)

    SvarSlet
  4. Sikke en dejlig gave at få - tillykke med den fine lysestage! Jeg svaner også de lyse morgener ...

    SvarSlet
  5. En fin gave som du helt sikkert kommer til at bruge meget, sommeren er jo skøn men efterår og vinter har da også sin charme med indedøres sysler og starinlys

    SvarSlet
  6. Koselig gave du har fått!

    NB: I oppskriften min glemte jeg å skrive at jeg har vann bare i marinaden til potetene. Men ikke til kjøttet! Den blir uten vann :)

    SvarSlet
  7. Hvor dejlig en gave, og som du skriver perfekt timet nu til sensommer/efterår. Syntes efteråret lurer allerede i luften med regn og blæst. Håber på godt vejr næste weeekend - SKAL have nået at male udhæng på huset i år :-)

    SvarSlet
  8. Sikke en lækker gave at få. Har checked netop disse Piet Hein stager ud mange gange, men venter til jeg får dem i gave hehe

    SvarSlet
  9. Sikke en flot gave, og sød veninde du har. :-)

    God weekend!

    Kh. Tine

    SvarSlet
  10. UF jeg kan godt høre det bliver noget af en omvæltning efter aftenvagter at begynde på dagvagter på mandag :-)
    Men lysestagen er smuk og enkel :-)

    SvarSlet
  11. Smuk gave!

    God weekend :-)

    SvarSlet