torsdag den 24. juni 2010

Morgensysler

Sidst på formiddagen i dag kommer studenterne kørende, og traditionen tro (det er 3. gang, og så kan man da vist godt tale om tradition), skal de have pølsehorn og små frikadeller. Det plejer at være populært, og så er man jo glad, når det lykkes at blande spiritusindtaget med lidt fast føde. Dejen er sat over.Vi skulle have været til Skt.Hans i den lokale park, men vi blev grebet af en fuldstændig ligegyldig tenniskamp fra Wimbledon. Da den blev afbrudt på grund af mørke,stod det 59-59 i 5. sæt, og sættet havde varet over 7 timer. Måske kender du ikke til tennis, men det er altså helt langt ude. Historisk, faktisk. Og nu skal de trætte spillere så spille færdig i dag.

God solskins-torsdag.

5 kommentarer:

 1. Håber besøget bliver festligt :-)

  SvarSlet
 2. Håber at I får en rigtig god dag :)

  SvarSlet
 3. Hej Eva,
  Det er først nu jeg ser din kommentar angående Gefion stellet hos Irene. Tak skal du have fordi du opklarede det for mig. En rigtig god dag til dig.
  Hilsen Annette

  SvarSlet
 4. Håber de er sultne de unge mennesker, men et pølsehorn og en frikadelle kan man jo altid klemme ned...Her skete der noget lignende, vi blev grebet af en kedelig fodboldkamp, eller det var i hvert fald det der fik skylden for at vi foretrak sofaen frem for bålet i byens anlæg...

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt. Vi har også haft studenterbesøg i dag - og det er også 3. barn for os :-)

  SvarSlet