fredag den 11. juni 2010

Har du et minut

Århus Pigekor i Argentina:


I juli måned skal jeg til Canada med Århus Pigekor, og behøver jeg fortælle, at jeg glæder mig? Jeg har siddet i bestyrelsen for koret i mange år efterhånden, og en del af korets "plan" er, at der hvert andet år planlægges en stor udlandsrejse. Koret er et "elitekor", og de bruger megen tid på at øve sig. Synger sammen to gange om ugen, øver selv derhjemme, laver korweekender, hvor de øver osv. Og så laver de selvfølgelig koncerter, hvor de af og til tjener penge.
Udlandsrejserne har (mindst) to formål: Dels er de en gulerod for pigerne, der må bruge rigtig megen tid på koret i hverdagene (og der er jo jævnligt andre ting, der må prioriteres væk), dels er rejserne med til at højne korets niveau. I Canada skal pigerne deltage i en international konkurrence med andre gode kor fra hele verden.

Århus Pigekor i Kina


Selvom pigerne selv betaler en stor del af rejsen, skal der skaffes mange penge, og det arbejder vi så med i bestyrelsen. Måske vil du hjælpe? Hvis du klikker lige her og stemmer på Århus Pigekors video, kan koret ende med at få 10.000 kr. Og i bonus kan du høre og se pigerne fra en korprøve. Det tager kun et minut. (Og har du flere mobiltelefoner, kan du stemme flere gange:) Det regner jo alligevel, så tag en god kop kaffe og hyg dig med det.

God fredag (Hvor blev den uge af?)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at læse om sådan en glæde ved en hobby - og tænk at komme ud at se fjerne egne af verden, når man er ganske ung. Jeg går straks ind og stemmer på dine piger :-)

  SvarSlet
 2. Rigtigt godt indlæg....jeg stemmer straks :)

  SvarSlet
 3. Så er min stemme afgivet :-) Canada bliver en fantastisk oplevelse - jeg var der for snart mange år siden (17 tror jeg),og drømmer stadig om et gensyn. Glæd jer!

  Randi

  SvarSlet
 4. Hvor spændende at skulle til Canada. Jeg har selvfølgelig bedt alle i huset om at sørge for at stemme

  SvarSlet
 5. Hvor ugen blev af spørger jeg også om...har stemt fra begge mine telefoner...håber det giver resultat, i fortjener det!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot, at pigerne bruger så meget tid på at blive så dygtige. De fortjener den store oplevelse, det er at rejse.
  Jeg stemmer!

  SvarSlet
 7. Hermed er min stemme også afgivet ;o)
  Har selv sunget kor i mange år, og det er bare noget helt særligt, skønt og energigivende.. :o)
  Håber på at i vinder...

  SvarSlet
 8. Tak for stemmerne. Vi krydser fingre for, at vi får stemmer nok.

  SvarSlet