søndag den 27. juni 2010

Der kom en pakke

I min meget heldige stime vandt jeg jo en lille konkurrence lige her. Jeg "gættede et fletbrød", og i går kom så denne lille pakke,- selvfølgelig med fodspor på:Og indeni pakken var der fine duftlys, og en rigtig sød ring, som passer mig perfekt. Tusind tak, Lone!Vi havde den dejligste studenterfest i haven. Skønt vejr, rigtig god og afslappet stemning. Og studenten var på benene, om end lidt mat.
I dag skal vi så til studenterfest hos gode venner, men så er det jo vores tur til at nyde, og det bliver dejligt.
Midt i festen skal jeg lige køre mine to drenge til toget mod Roskilde Festival. Er der nogen, der glæder sig? Det kan jeg love jer. Moderen er nu mere betænkelig, men det nytter jo (heldigvis) ikke noget.

God søndag til dig.

7 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en gave.
  Godt datteren kunne nyde festen:)
  God fornøjelse med festen idag.

  SvarSlet
 2. Studenterfester og Roskilde Festival - så er det bare sommer i Danmark. Man kan slet ikke undgå at blive smittet af de unges glæde.

  Randi

  SvarSlet
 3. Dejlig gave. Glæder mig også til de unge er hjemme igen i god behold fra Roskilde. Håber de får en dejlig uge. God søndag.

  SvarSlet
 4. Uhhh, skøn gave. Det ligner jo Party- lite lys. Og det er en at mine favorit dufte. Kunne ikke lige lade være med at kommentere (er party-lite forhandler) :) Det er også bare en fin ring du har fået.
  God søndag

  SvarSlet
 5. Tillykke med de skønne gaver, Eva! Dejligt at læse, at jeres studenterfest gik godt :-) Og så endnu en fest i dag - rigtig god søndag til dig!

  SvarSlet
 6. Altid dejligt med pakker.
  Har lige bestilt mig selv en pakke med posten. Jeg ved hvad der er i, men jeg glæder mig alligevel at pakke den op når den kommer.

  SvarSlet
 7. ja, du var så bedre til at gætte fletbrødets ophavsmand end jeg...det nytter ikke at bekymre sig om de unge på Roskilde, de finder jo ud af det selv! Men vi gør det alligevel, altså bekymrer os!

  SvarSlet