torsdag den 27. maj 2010

Vulgær

Jeg har et valmuehav i min have. Jeg kan ikke lade være med at blive stum af beundring hvert år, når de dukker op.Flere end sidste år, tæt, tæt, står de og svulmer.Og så folder de sig ud. Pågående i deres skønhed, nærmest vulgære. Denne her er fotograferet i regnvejr, så den ser lidt mørkere ud, end den egentlig er. Jeg har ikke mange blomster med den farve i min have,- ja faktisk er valmuerne de eneste. Jeg er nemlig ikke vild med den slags stærke farver. Alligevel får de lov at blive stående,- et levn fra den tidligere ejer, og jeg både holder af dem og frastødes lidt.Min torsdag byder på arbejde både dag og aften. God torsdag.

10 kommentarer:

 1. Fantastisk....Kom lige til at tænke på Søren Ryge og hans udsendelser fra egen have :))

  SvarSlet
 2. Jeg synes at valmuer er skønne! Jeg har ikke dem, du viser, men nogle, der kommer lidt senere- De er lyslilla og fyldte. Desuden købte jeg sidste sommer, da vi var i Monets have, nogle af hans valmuefrø, og dem er jeg spændt på:-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes valmuer er flotte...overhovedet ikke vulgære, fordi de kun står i kort tid! God arbejdstorsdag til dig...

  SvarSlet
 4. Jeg syndes valmuer er kønne både i knopstadie, blomst og til sidst i frøkapsel.
  God dag.

  SvarSlet
 5. De er meget smukke - og dine valmuer er længere fremme end mine. Der er nok lidt lunere i Århus :-)

  SvarSlet
 6. Det er skønne valmuer du har. Jeg har sendt en award til dig.

  SvarSlet
 7. Super flot farve på en valmue.
  Har aldrig set den før.

  SvarSlet
 8. Jeg elsker Valmuer. Synes de er smukke. Kan godt lide kombinationen af enkelthed og lidt råhed der er over dem. Farven synes jeg varmer i haven. Men jeg kan nu også godt lide knaldfarver

  SvarSlet