torsdag den 6. maj 2010

Hvad bloggeri kan føre til

På en tur rundt i blogland i forgårs, fik jeg et tip. Husk at se Berlinerpoplerne i nat! Det viste sig, at DR-K er begyndt at sende serien Berlinerpoplerne i fredags, hvilket var undgået min opmærksomhed, men sørme om ikke den blev genudsendt lige over midnat tirsdag aften. Det lykkedes mig at få udsendelsen optaget, og jeg belønnede mig selv med en kop eftermiddagskaffe og 50 minutters fjernsyn i går eftermiddags. Første del var GOD! Stemningen er ramt lige på kornet, og jeg glæder mig til at se de næste. Tak til mandagspigen for tippet.

Og så kom der en hilsen med posten:Claus Dalby havde sendt de yndigste kort med juleroser og påskeklokker. Tak, Claus. Din blog er nu en gave i sig selv, men kortene skal få lov at sprede glæde ved specielle lejligheder.

Man får mange glæder i bloggeriets tjeneste. Hav en dejlig torsdag.

8 kommentarer:

 1. Ja det bloggeri fører ind imellem rigtig meget godt med sig....

  Han er da betænksom ham Dalby, skønne kort :-)

  SvarSlet
 2. Det lyder vel nok godt, at Berlinerpoplerne er blevet dramatiseret - det var jeg ikke klar over. Anne B. Ragde skriver fantastisk, synes jeg.

  Juleroserne er så smukke, at man vel næsten ikke nænner at sende dem ... :)

  SvarSlet
 3. Synes også det tegner til at berlinerpoplerne står mål med bogen...altså næsten

  SvarSlet
 4. aiiii og tænk, jeg fik ikke set første del...selv om jeg havde timet optager og det hele....tror jeg da nok :-)...øh jeg må have tastet forkert?(indrømmer det jo nødigt)
  Jeg må følge med fra på fredag !!

  SvarSlet
 5. Anne: Du var så skyld i, at jeg fik set første del trods det natlige sendetidspunkt. Tak for det.
  Følg endelig med fra fredag. Den tegner godt...

  SvarSlet
 6. De sendte den også ved 17-tiden en af dagene...jeg skrev om den på min blog i forvejen, for jeg har jo lige læst bøgerne, så den måtte jeg da se.

  SvarSlet
 7. Jeg har lige researchet: Søndag kl. 17:05, onsdag kl. 00:05 og fredag kl. 20:45 har de sendt 1. afsnit. Så mon ikke det fortsætter lige sådan med de næste?

  SvarSlet
 8. Skønne kort, jeg modtog også mine idag :0)

  SvarSlet