tirsdag den 25. maj 2010

En ny

Jeg er blevet færdig. Men jeg er ikke tilfreds! Min synopsis til Samfundsfag gjorde så mange knuder i går, og helt ærligt, så er jeg slet ikke glad for resultatet. Øv. Jeg må jo se, om den kan reddes til eksamen.

Og nu til noget helt andet: Min nye kogebog!Til min fødselsdag i sidste uge fik jeg en ny til min samling. Jeg bruger faktisk ikke ret tit kogebøger, men NÅR jeg gør, så er det stort set udelukkende "de stribede". Suveræne salater er den første, og nu har jeg så 4. Jeg har ikke prøvet den nyeste, men den ser lige så indbydende ud som de andre, så jeg glæder mig. Bruger du kogebøger?

Hav en god tirsdag. Jeg skal til et af de lange møder på arbejde...

13 kommentarer:

 1. Ja, jeg har det nok som du med kogebøger, jeg bruger dem ikke så tit. Men når jeg gør er det, tit som inspiration, og så når jeg skal have gæster...Ærgerligt med din opgave, det er træls når man ikke er tilfreds med det man har skrevet...men se det går nok... Du må snakke godt "for din syge moster" til eksamen,
  Hav en god tirsdag!

  SvarSlet
 2. Måske du kan betragte den som en slags generaelprøve og de skal jo gå skidt , før premieren kan blive god :-)

  SvarSlet
 3. Må jeg sige det sådan : Jeg elsker at læse kogebøger og se på billederne - som inspiration! Det er yderst sjældent at jeg følger en opskrift - lige med undtaget måske af kager og desserter:-)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg bruger kogebøger. Og den der efterhånden er mest slidt er "God mad - let at lave", Ernærings- og Husholdningsøkonomforeningens kogebog. Den har givet mig rigtig mange gode ideer.

  Men ellers har jeg det som du. Jeg har et hav af kogebøger. Mange bliver der kigget i, og nogle bliver brugt.
  Jeg synes det er vildt inspirerende med disse bøger :)))

  SvarSlet
 5. De 'stribede' er også gode og nemme at gå til. Jeg har også en stribe 'stribede' stående, men lige den der mangler, så det må jeg vist få gjort noget ved.

  SvarSlet
 6. Kogebøger? ja de bliver brugt som inspiration. Jeg kan godt finde en opskrift, men så mangler jeg et eller andet og det bliver så erstattet. Det gælder både ved madlavning, bagning eller når der syltes.

  Jeg elsker at bladre i kogebøger og blive fristet af billederne.

  SvarSlet
 7. Det var synd med din opgave - men jeg håber, du haler i land ved eksamen.
  Ja, ind imellem bruger jeg kogebøger - jeg har over 100 - men jeg bliver tit inspireret her i blogland. Dine kogebøger kender jeg til gengæld ikke, det var dejligt med inspiration!

  SvarSlet
 8. Jeg må tilslutte mig flertallet og erkende at jeg også elsker at læse kogebøger men følger sjældent opskriften....får altid lige gjort det på min egen måde alligevel.

  Håber at det så vil gå dig rigtig godt til eksamen :)

  SvarSlet
 9. Kogebøger er et must i mit køkken - eller opskrifter ihvertfald. Det kan godt være, jeg ændrer lidt på opskrifterne, men jeg kan bedst lide at have dem liggende. Ellers bliver det for ensformig mad.
  Pøj pøj med at få udnyttet din synopsis fuldt ud :-)

  SvarSlet
 10. Glæder mig til at se nogle rette fra den.
  Overvejer nemlig selv at købe den.
  Og ja! Jeg bruger kogebøger og bagebøger og rigtig mange af dem endda.
  Jeg er kogebogsnarkoman, hvis du spørger Nicolas ;)
  Nyd dagen
  Kh
  Kristine

  SvarSlet
 11. Jeg eksperimenterer i køkkenet og så er kogebøger god inspiration. Jeg har mange selv - også de stribede. Men jeg låner også på biblioteket. Især de store med de flotte billeder. Sådan nogen flotte velkomponerede madbilleder. Det er en fornøjelse.
  Ser du måske selv for kritisk på det, du har afleveret?? Men til eksamen kan du uddybe dit stof, så jeg håber for dig, det går godt

  SvarSlet
 12. Bogen ser spændende ud. Der ligger en award til dig på min blog. God dag.

  SvarSlet
 13. Jeg bruger "de stribede" og bagebøger. Faktisk er min mands kusine en af forfatterne til "de stribede".

  Held og lykke med eksamen - heldigvis tæller synopsen jo ikke med ved karaktergivningen:-)

  SvarSlet