onsdag den 7. april 2010

Rigdom

Det føles som en stor rigdom, at nogen har lagt 11.000 krokusløg på den lokale kirkegård. Lagt i rektangler i tre farver langs den lange allé bag kirken. Hvert år glæder jeg mig til, de kommer op. Glæden er så kort, og de er allerede på vej væk igen. Men et smukt syn er det."Kan vi ikke lukke igen, det er lidt koldt?",- ja, terrassedøren stod faktisk åben i 5 minutter i går. Indtil datteren frøs. Men åben stod den. Og det er sandelig også en rigdom at bo et dejligt sted, hvor man kan åbne sin terrassedør uden at være nervøs, men bare kan nyde den friske luft.

Det var skønt at møde på arbejde og blive mødt af glade 12-årige, der ikke kunne skjule, at det var dejligt at komme i skole igen. Sikke en rigdom at have sådan et arbejde.

Den største rigdom er dog mine 4 børn. Som jeg ikke ejer. Men som jeg "låner", og det er jeg taknemlig over.

Mon ikke også solen vil sende dejlige, varme stråler ned over os i dag? Jeg tror det!
God onsdag.

6 kommentarer:

 1. Du er i sandhed en rig kvinde :-)

  SvarSlet
 2. Rigdom er mange ting og livet er en stor gave når man opdager det ikke har noget med købsmidler at gøre.
  Håber du får en rigtig god onsdag solen vil nemlig skinne i dag....:o)

  SvarSlet
 3. Dagen i dag skulle blive rig på sol, så du bliver endnu rigere.
  Man skal i den grad skønne på de ting, man har, og huske at leve i nuet.

  SvarSlet
 4. Sikken et dejligt indlæg! Ja, rigdom er skam bedst, hvis det kommer fra hjertet - og du må siges, at have massere af hjerterum :-)

  PS - her i Århus skinner solen :-)

  SvarSlet
 5. Jo solen sender stråler ned over os i dag, både i bogstavelig forstand, men også i overført betydning...

  SvarSlet
 6. Hej Eva! Sikke et dejligt indlæg om rigdom! Vi har forhåbentlig alle meget at være taknemlige for! Og det er med at huske og værdsætte disse rigdomme!
  Og solen strålede varmt så døre og vinduer har stået åbne både på arbejdet og hjemme, og jeg cyklede hjem fra yoga med bare tæer i skoene, fordi strømperne var pakket ned i bunden af tasken... og det var ikke koldt!! Skøøønt! JEg elsker solskin og varme!

  Jeg har mailet med min tante Edith, som har givet grønt lys for at give opskriften på påskefårene videre. Så hvis du sender mig din mailadresse vil jeg sende opskriften så snart jeg har taget mig sammen til at skrive teksten og lægge billeder ind til vejledning.
  Kærlig hilsen Inger Lise

  SvarSlet