tirsdag den 20. april 2010

Jeg præsenterer...

Mit færdige tæppe! Endelig synes jeg, at jeg er færdig med tæppet, og jeg er vældig glad for det.
Tæppet er ca. 110 x 135 og kan fint dække kroppen, hvis man lige skal lille lidt i sofaen.Opskriften har jeg fra Turid, som laver så mange fine ting. Tak for hjælpen.I går samlede jeg affald med min 6. klasse. Danmarks Naturfredningsforening har en indsamlingskampagne hvert år, og jeg skal love for, at der er affald at indsamle. Det var mange kilo affald, der blev slæbt hjem. Vi samlede ind langs "den store vej", og gik vel ca. 1 km, og sammen med to piger gik der sport i at finde cigaretskod. 632 stk. fik vi tre samlet på ganske kort tid. Fy da, hvor er det en skræmmende tanke, hvis der ser sådan ud i hele landet (og hvorfor skulle der ikke det?)
Hvem mon det er, der smider sit affald i naturen? Ikke dig, vel? Nej, og heller ikke mig. Men nogen gør det altså. Og cigaretskod er der mange, der vil af med.

I dag er der cyklistprøve. God tirsdag.

9 kommentarer:

 1. godt arbejde. Der er nemlig rigtig meget affald og cigaretskod, føj
  Ha en god dag

  SvarSlet
 2. Sikke et lækkert tæppe !
  Og flot i samlede affald- det er desværre meget tiltrængt..

  SvarSlet
 3. Lækkert tæppe du har fået lavet der.
  Dejlig at der er så mange der vil hjælpe med at gøre naturen ren, tænk hvis alle lærte at tage deres affald med hjem til skraldespanden, så kunne det se pænt ud i naturen altid.

  SvarSlet
 4. Elsker farverne og stilen på dit nye 'lige-ligge-lidt-stille-på-sofaen'!

  SvarSlet
 5. Super flot tæppe, skønne farver og et stort arbejde, men en ekstra nydelse når du skal ligge på sofaen og slappe af :)
  Ja hvordan kom lille Danmark ikke til at se ud hvis ikke der var nogen der ville ofre lidt tid og kræfter på at holde vores dejlige natur ren....??

  SvarSlet
 6. Hvor er det et smukt tæppe du har hæklet!

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig lækkert ud det tæppe.
  Jeg undrer mig også over alt det affald der ligger i naturen

  SvarSlet
 8. Tillykke med tæppet. Det er da fantastisk.
  Nej, vi smider ikke affald. Heller ikke de skolebørn, der er ude og rydde op, tror jeg. Heller ikke deres forældre. Hvis forældrene gjorde, ville de nok blive opdraget af deres miljøbevidste børn.
  Flot arbejde med at rydde op!

  SvarSlet
 9. Å så pent det ble. Og takk for at du er så hyggelig å vise til meg i teksten din.

  SvarSlet