lørdag den 24. april 2010

Et dejligt besøg

I går havde jeg dejligt besøg af "kolonihave-veninden". Vi fik frokost og kaffe og snak. Skønt. Hun havde en gave med til mig,- en bog, som skulle være noget så skøn. Jeg er gået lidt i gang, og den tegner godt.Og så langt er jeg nået på mit tæppe. En rigtig gyser! Nålen er knækket på min overlocker, og jeg aner ikke, hvordan jeg skal fixe det. Øv, øv, øv.Dagen i dag byder på flere gøremål. Iform-kvindeløbet løber af stabelen kl. 14, og jeg er med. Desværre er formen ikke til at løbe hele vejen (endnu!), men man må vel godt gå lidt ind imellem?

Og i aften er der "Dronningebal", som lanciers-festen hedder på Katedralskolen. Datter skal danse i sin yndige kjole, og kameraet er ladet op! En stor aften.
God lørdag til dig.

7 kommentarer:

 1. Jeg ved, der er en del der går ruterne - det handler vel om at være med, som den man er - og at gå en rute, betyder stadig at man er UDE og bevæger sig. Vejret tegner godt. God tur :o)

  SvarSlet
 2. Sikke en travl dag !
  Jeg kender ikke bogen, men vil da bestille den på biblo.
  Pøj pøj med løbet !
  Og god fest ! - min datter skal også danse i aften :-)

  SvarSlet
 3. Vejret i dag er jo skabt til kvindeløb...rigtig god fornøjelse.
  Din overlook er hurtigt klaret ...nålen skal bare skiftes, der følger en speciel nøgle med til det formål, min ligner lidt en Braco nøgle :)
  Rigtig god fest til dig og datteren.

  SvarSlet
 4. Til strikkeentusiasten: Problemet var, at nålen (og stoffet) sad uhjælpeligt fast. Med snilde (og en tang) er det lykkedes at få det vristet fri, så nu skal jeg bare have fat i en ny nål. Tråden er vist ikke engang knækket,- så den skal ikke trådes om. Jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 5. Held og lykke med overlocker og løbet...

  SvarSlet
 6. Det bliver sikkert en dejlig dansefest på Katedralskolen. Måske får vi et par billeder??

  SvarSlet
 7. Det er vel nok spændende med dronningeballet i aften! Lige som Betty håber jeg, du lægger et par billeder ud :-)

  SvarSlet