onsdag den 24. februar 2010

Sikke en dag


Hold op, hvor en dag jeg havde i går. Efter lidt arbejde kørte jeg til Kirsten, som havde lovet at give mig et kursus i at sy hjørner på overlocker. Sikke en inspirerende eftermiddag. Og hyggelig. Vi fandt desværre ud af, at det med hjørnerne ikke kan lade sig gøre på min overlocker,- den er simpelthen anderledes end hendes lækre Bernina. Men har man en Bernina, så syr man bare en halv centimer længere end hjørnet, løfter og vender stoffet, og så syr man videre. Det virker hos Kirsten.

Da jeg så kom hjem, lå der det sødeste brev med en lille ting til mig fra Violykke. Uh, hvor blev jeg glad.

Og så opdagede jeg, at jeg havde vundet en give-away hos Kirkeby. En kaffevarmer til stempelkande. Mums, hvor skal jeg drikke kaffe.

Til sidst var vi ude at hente et kamera, som vi fandt i Den blå avis. Med 12 x zoom. Det ser rigtig fint ud, og tager fine billeder, kan vi se. Det er trinnet før spejlreflekskameraet, som jeg stadig ønsker mig, og det har masser af gode funktioner.

Hele dagen sad der en lille fugl og nynnede ude i haven. Hvad den nynnede?

Giv tid, giv tid, den nynner glad
og ryster de små vinger.
Giv tid, og hver en kvist får blad.
Giv tid, hver blomst udspringer.


Og den har jo ret. Det ved vi godt.
God onsdag.

6 kommentarer:

 1. Et dejlig positiv indlæg du har skrevet,giver vi tid skal foråret nok komme.Et rigtig flot billede, er det taget med dit nye kamera?

  SvarSlet
 2. Sikken dog en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 3. Kom så igang: Billedet er desværre et, jeg har "lånt" fra nettet, så det kan jeg ikke bryste mig af.

  SvarSlet
 4. Nåeee, jeg troede lige, det var med dit nye kamera. ;-)
  Men det er godt fundet og valgt!

  SvarSlet
 5. Skulle ellers lige til at sige at du godt nok havde været "heldig" at have fået SÅ godt et billede af ..ja, hvad slags fugl er det egentlig..jeg har mange af dem udenfor mit vindue

  SvarSlet