torsdag den 18. februar 2010

Jeg var nødt til det


Når ens teenagedatter kommer og siger, at hun fryser og liiige mangler et moderne halstørklæde, der er syet sammen i enderne og kan nå to gange rundt,- så må man jo kaste alt, hvad man har i hænderne. Så det gjorde jeg. Og hun blev til gengæld tvunget til at få et "made by eva"- skilt syet i.
Det er indviet, og var lige som det skulle være.

Min dejlige svigerinde fylder 50 år i dag. Hun bor på Sicilien i det sydøstligste hjørne, så vi kommer desværre ikke lige forbi til en kop kakao. Vi vil prøve at fange hende på skype, men det er jo ikke det samme. Tillykke alligevel, kære Brita.♡♡♡ (Måske kunne hun sende lidt sol og varme...?)

8 kommentarer:

 1. Lækkert tørklæde, din heldig datter der! Ser du læser Arseniktårnet? Kan den anbefales? Var RET glad for triologien med grisene...

  SvarSlet
 2. Den ser rigtig dejlig ud, tørklædet til din datter.
  Det er skønt når de gerne vil have noget af det man laver.

  SvarSlet
 3. Det er et skønt tørklæde, du har strikket!
  Jeg håber, din svigerinde sender lidt varme op til os, for jeg tvivler efterhånden på, at det bliver forår uden hendes hjælp ;-)

  SvarSlet
 4. Prophecy: Jeg er ikke kommet så forfærdelig langt i bogen endnu. Men den tegner rigtig godt. Handler tilsyneladende om et kompliceret mor/datter-forhold.
  Jeg var også vild med Berlinerpoppel-trilogien. Meget, endda.

  SvarSlet
 5. Det var da et dejligt tørklæde, og selvfølgelig skulle der et mærke i, hvad er det ellers vi har dem til, de mærker der...jeg bruger også enhver lejlighed til at promovere mig selv via scannex-mærkerne!

  SvarSlet
 6. Ja jeg er også glad for mine mærker fra scannex :0)

  SvarSlet
 7. Så fint, og godt hun fik dit "made by Eva" på. Man må da gerne være lidt stolt af sit værk.

  SvarSlet
 8. Klart at mor smelter og gjør alt for sin datter ;) Da slipper hun å fryse på halsen :)

  SvarSlet