fredag den 26. februar 2010

Gode morgener

Jeg elsker morgener. Står gerne tidligt op, selv om jeg ikke behøver det. Vækkeuret ringer kl. 5 til hverdag, men jeg er næsten altid vågen lidt før. I weekenden vågner jeg også tidligt, og jeg nyder at stå op i det stille hus, lave min kaffe, tænde computeren eller gribe hækletøjet/strikketøjet, høre radio. Dagen bliver altså meget bedre, når der er god tid om morgenen.

I dag skal jeg køre på arbejde i en lillebitte lånebil. PÅ SOMMERDÆK. Imens vil jeg tænke på, hvor priviligeret jeg er til daglig, når jeg kører rundt i en stor, tung, rummelig bil med gode vinterdæk. Jeg krydser fingre for, at det går godt, og så får jeg min egen bil tilbage i eftermiddag, så jeg kan køre i den, indtil den skal repareres.I får lige et billede af de karklude, jeg syede i går,- nu med runde hjørner. Det lykkedes jo ikke med de skarpe hjørner, men runde er faktisk heller ikke tossede. De ligner min barndoms gule støveklude, som også havde disse runde hjørner med rød overlock.

Rigtig god fredag.

8 kommentarer:

 1. Jeg står også op kl 5, jeg starter arbejdet 6.30 så der er gerne lidt rengøring og den slags der skal ordnes inden...men jeg elsker også lige at sidde med min kaffe der om morgenen, der er så dejligt stille!

  SvarSlet
 2. De ser flotte ud dine karklude. Jeg er også en af dem der er oppe fra morgenen af kl.5.15 og jeg nyder også det med den stille start på dagen med computer,radio og strikketøj så kan det da ikke gå helt galt sådan en dag.

  SvarSlet
 3. Ja, Eva - de gule, bløde støveklude. Sådan nogle havde vi også i mit barndomshjem. Dine karklude er fine - karklud med elefanter på - det er sejt!

  Randi

  SvarSlet
 4. Puha frivilligt op før kl fem. Ja, jeg er og bliver et B-menneske, bare tanken om at skulle tidligt op gør mig træt.

  Dine karklude ser lækre ud.

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg vild med de karklude :0)

  SvarSlet
 6. Hvad syer du dine karklude a' og er de 2-lags? :)
  Jeg er A-menneske men kl 5.00 er alligevel for tidligt, for har en lille mand der bågner 3-4 gange i løbet a natten! :-S
  Håber du kom godt frem?! ;)

  SvarSlet
 7. Jeg er vel hjemme igen, og har fået min bil tilbage (indtil den skal repareres...)
  Bedste: Det er altså ikke elefanter men aber (ellers er det måske rensdyrene, du tænker på?). Søde er de.
  Helle: De er syet af to lag jersey-stof, og de er forskellige på de to sider.

  SvarSlet