lørdag den 16. januar 2010

Fra de varme lande


Min mand rejser nogen gange ud i verden og henter patienter hjem, og han kom hjem i går efter en lille smuttur til Thailand. Han havde en lille gave med hjem. Eksotiske frugter, og ingen af dem kendte jeg. Den, der er her på billedet, havde en kerne, der lignede et slimet hvidløg, og det var kernen, der skulle spises, selvom skallen så betydeligt mere lækker ud. Trods udseendet smagte den lille hvide klump himmelsk, og det skulle man virkelig ikke tro. Man skal ikke skue hunden på hårene. Det må jeg huske.

4 kommentarer:

 1. Hej Eva.

  Først velkommen i Blog land, du vil opdage en verden af kreative og spændende mennesker. Jeg er selv forholdsvis ny blogger, og jeg er blevet grebet. Uha en KÆMPE inspirationskilde. Tror aldrig jeg har sydet SÅ meget af idéer jeg skal prøve :o)
  Tak for hilsnen på min blog.
  Jeg har meldt mig som fast læser her hos dig, glæder mig rigtig til at følge med i udviklingen af din blog :o) Og ikke mindst se hvad du sysler med :o) Rigtig god weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 2. Hej
  Jeg vil byde dig velkommen til blogland,som jeg selv har meget fornøjelse af.
  God weekend

  SvarSlet
 3. Mums, ja! Jeg kan ikke huske, hvad frugterne hedder, men vi spiste rigtig mange af dem, da jeg for 15 år siden boede nogle måneder i Thailand sammen med min daværende mand.
  For nej, men skal ikke skue hunden på hårene ;-).

  SvarSlet
 4. Uh, den skal man ikke kigge for længe på... :)
  Velkommen her i blogland og tak fordi du kiggede forbi mig :)

  SvarSlet